Pocecju vako...
Operiran sam na desnome testisu, diagnoza "Seminoma Testis" (neznam koj tip). Testis koji mi je odstranut je bio 890 grama, nije bilo infekcije na levom testisu. Infekcija je bila na linfnim zlezdama u abdomenalnome delu, nisu zarazeni bubrezi samo zlezde, i bile su nekoliko.
Posle biopsije i ustanovljenom tipu raka, poceo sam sa hemoterapijom. Neznam shta sam primao, znam da su bile 4 terapije i 3 nedelja pauze pre muskulne inekcije (ni sam doma pa nemogu se setiti inekcija). Od prvog dana terapije, moja luda lekarka mi je prepisala 70 grama dnevno (opet zaboravio lekove - kortikosteroidi) one lekove za odrzavanje krvi.
Nema veze, izvinite shto vako necitko pishem bez ikakvih tacnih podatcima. To je, jer sam poslednjih nekoliko nedelja probao da zivim zivot na staroj nogi, samo da barem malo zaboravim na tome shto mi sledi..
Posle hemoterapije dobio sam prvi rezultat koji je bio razocarajuci. Bio sam sa mojom devojkom, al o tome cju u drugome postu.
Rezultat je bio negativan, nishta se nije promenilo, upao sam u depresiju, od kortiko steroida kacio sam 117 kila.
Posle konsultacijom sa mojom lekaricom, koja je htela dati mi josh 2 hemoterapije. Ja sam to odbio, i reshio posle njenog predloga da predzjem na radioterapiju. Al naravno trebao sam da skinem 17 kila za da mogu da me snimaju u institutu. Tada je zapocela moja nova ishrana, bez mesa, mlecnih proizvoda, samo ziva hrana, ne termicnki obradzjena.
Nema veze skinuo sam 17 kila poceo sa radioterapijom prosho 14 sesija. Posle 2 meseca opet bio na KTu, ovaj put sam. Rezultat je bio jedna zlezda u precniku od 2 santima i u kolukvacionom stanju.
Sad kao svi lekari, cak i hirurzi su mi rekli kao da nema potrebe da se to operira, jer ja to vidim ko jedinu shansu da se spasim od ovog stvora. Kao da je to super rezultat jer su bili nekoliko, a sada je samo jedna u kolikvaciji.
Uradio sam eho pred 2 nedelje, profesorica univerziteta je otrkila neku manju infekciju na levom testisu, dok stanje mog stvora je josh uvek 2 cm. Po njenom misljenju, to bi trebao operisati, dok abdomenalni hirurg je reko da nema potrebe, i to je potvrgjeno na konsilijumu u kome je on bio.
Moja doktorica, nisam video 2 meseca, posledni put sam rasplakan izasho iz njene kancelarije, pa me njena asistentica teshila, kao nije losh rezultat.
Nije bitno, prihvacjam bilo shta da odstranim ovaj problem, necju da mi se proshiri dalje. Molim vas dajte mi vashe preporuke, ideje shta dalje, jer nemam poima, a i posledna energija mi je istroshena pre mesec dana, kada sam probao vratiti devojku mog zivota. Danas nemam ni trunke snage da bih se borio ili isho na operativnom zahvatu. Neznam ni gde da se operishem, neki kazu ovde u skoplj, neki mi kazu napolje, stvarno neznam. Znam da smo na forumu svi bolesni od necjega, tako da shvatam da shvatate moj problem.
Nego stvor mi se nalazi u sredini stomaka... Ocekujem da mi alien ne poremeti nacin na zivot.
p.s. E da video sam da se otvarate u temama, mozda cju i ja za koi dan