Í JA SAM UMORNA I BEZVOLJNA

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
pleasures
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 02, 2008 9:44 pm

Í JA SAM UMORNA I BEZVOLJNA

Post od pleasures »

Nova sam :oops: imali neko da je operisao stitnu zlezdu i kako se oseca
Korisnikov avatar
severus
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 7:47 pm

Post od severus »

Ako su vam uradili tiroidektomiju treba i da ste na suplementaciji tiroksinom,umor i bezvoljnost su jedna od manifestacija hipotireoze.
pleasures
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 02, 2008 9:44 pm

sve o stitnoj zlezdi

Post od pleasures »

Nerazumem odgovor na moje pitanje.Posto ne zivim u Srbiji a predlaze mi se operacija stitne zlezde zbog cvora koji se na njoj nalazi,zanima me sve u vezi operacije i postoperativni tok.Verujem u strucnost nasih lekara a i kod nas je to cesta pojava.UNAPRED HVALA
Bubamara33
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:50 pm

Post od Bubamara33 »

Evo i ja ne zivim u Srbiji (nisam nikad ni zivela) ali cu Vam prevesti:
Dali ste operisali stitnu zlezdu tj. dali Vam je izvadjena, jer ako jeste onda sigurno pijete Hormone Tiroksina.
Umor i bezvoljnost su jedna manifestacija usporenog rada stitne zlezde;

po Vasim pitanju sam zakljucila da NISTE operisali posto se interesujete za moguce posledice p.O.

Nazalost nemogu da Vam pomognem ako zivite u nemackom podrucju evo jedan link pa procitajte http://www.ht-mb.de/forum/index.php
mimi 999
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 7:18 pm

Post od mimi 999 »

JA SAM MARIJA ILITI MIMI IZ PARACINA. LECIM ZLEZDICU 7.GOD. ISKRENO RECENO,NAVIKLA SAM. JUCE IZGUBILA LJUBAV SVOG ,ZIVOTA TESKO MI JE ALI STA CU? MOZDA MU DODJE IZ ... U GLAVU. AKO IKO ZELI DA CUJE MOJA ISKUSTVA,TU SAM. ZNAM DA OVA BOLEST NIJE MAJCINO MLEKO. PUNO VAS VOLI I CEKE MIMICA :D :wink: :o :lol:
Odgovori