cudno krvarenje...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 11:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
cudno krvarenje...
Imam 19 god,periodicne odnose s istim partnerom.Ukratko da opisem sta mi se dogadja i kada:prvi put je krvarenje pocelo par dana nakon odnosa s novim partnerom,u trajanju od 2,3 dana.To krvarenje praceno je bolovima u donjem stomaku,a i neposredno prije toga opipala sam sitne kvrzice u tom predjelu.Tad me to nije pono brinulo,dok se nije ponovilo,ali ovaj put nije bilo odnosa nego podrazivanje rukom,i to ne agresivno,trajalo 1 dan.Sada,kad stvarno mislim da je potrebno da se obratim nekome,krvarenje se ponovilo,10.-ak dana nakon zadnje menstruacije,i bitno je da sam imala odnose dan prije toga,a inace ih nemam redovno.Ta krv nije menstrualna,rijedja je i lici na obicnu,svijetlije boje.Sad traje vec 2 dana,praceno jacim bolovima.Molim vas da mi date bar pretpostavku za dijagnozu i da li je potrebno da obavim neki pregled?BOJIM SE ZA NEKE TRAJNE POSLJEDICE,pa molim za savjet i izvinjavam se na ovakvom opisu.

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 08, 2005 12:53 pm
Mislim da je najpametnije da odes kod ginekologa i opises mu ovo, ne toliko zbog blage sukrvice, vec zbog tih kvrzica koje si osetila. Ne mora da bude nista alarmantno, ali posto vec imas i bolove, najpametnije je da se obratis ginekologu. Ovako samo brines a te neprijatnosti se ocigledno ponavljaju. Moguce da su u pitanju i neke male bezopasne ciste koje pucaju, ni to nije nista strasno, ali kako se ne bi kompikovalo moj savet ti je da odes kod lekara.
Pozdrav
Pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 11:29 pm
Hvala na savjetu,i otisla sam,ali doktorka je rekla da nije nista,samo period ovulacije.Ne znam,nekako nisam sigurna da je samo to na ovakve simptome...Mislim da cu otici i kod nekog drugog ginekologa.Znam da nije lijepo sumnjat tako,ali jednostavno se bojim da nije nesto gore sto se nije moglo vidjeti obicnim ultrazvukom i kratkim pregledom.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 23, 2005 9:20 am
Pazi, kod kojeg god lekara da odeš zamoli ga/je da ti objasni šta se tačno kod tebe dešava i šta je tačno uzrok bolu i krvarenju. Lekari ponekad zaborave da je svaki simptom njima logičan i jasan, ali da mi sa druge strane ne razumemo zbog čega i šta se zapravo dešava.
Ja sam mojom doktoricom zadovoljna između ostalog i zato što mi uvek vrlo detaljno odgovori na svako pitanje i objasni uzrok, tok i posledicu.
Ako nisi sigurna u svog lekara - promeni ga!
Ja sam mojom doktoricom zadovoljna između ostalog i zato što mi uvek vrlo detaljno odgovori na svako pitanje i objasni uzrok, tok i posledicu.
Ako nisi sigurna u svog lekara - promeni ga!