Moje ime je Kire.Ja sam iz Makedonija i sam muski pol.Pre jedan mesec doktori su otkrili da moj TSH JE 20,1 dok slobodni hormoni su 14,5 koi su granici normale.Dijagnosticirali su hipoteroza sta znaci smanjen rad stitne zlezde.Doktori su mi rekle da moram da pijem lekove celog zivota.Posto su oni delovali dosta sigurni u svom dijagnozu, hteo sam da znam dali stitna zlezda nekad u zivotu bi mogla da se vrati u normalni samostojni rad ili lekovi su neizbezni celog zivota.Jos sam hte da znam dali postoi nacin na lecenje sa biljkama ili neki drug prirodan nacin da bi moglo da se pobeci od tablete.Posto sam muskarac dali bi moglo se ovo da bude preodna stvar ili bolest si je bolest bez obzira napol.Ja sam edino imao povisen krven pritisok i to je bio sav simptom za da mi se proveri moja stitnu zlezda.Ocekujem odgovor i tuge iskustva oko ove problematike.Moj mail je [email protected].
Zdravje pred sve!
Trazim sovet
Nema veze sa polom. Da, terapija je dozivotna.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]