Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.
treba mi jedan savet...imam prolaps miokarda,pijem 1/4 propranola svakog jutra i iskreno nemam nekih vecih problema...mogu reci zivim normalno...vozim biciklu,idem na bazen..( u poslednje vreme redje zbog obaveza na poslu ). Planirala sam da krenem u welnes centar na fitnes ,rekreativno svakog drugog dana ,pa sada interesuje da li je to preporucljivo?
Prolaps valvule/predpostavljam ne znacajan sa tragom regurgitacije/+beta blokatori/predpostavljam zbog tahikardije bez znacajnijih poremecaja u smislu VES ili PSVT/....ako je tako, moze ali bez forsiranja!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Ili imate probleme sa zelucem u smislu hijatus hernije i sl. ili imate nizak pritisak, pa vam ono malo krvi koja ode u gastrointestinalan trakt nakon obroka "na kratko oduzme krv rezervisanu za srce" pa dodje do tahikardije.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]