Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
evo ovako, ja sam novi na tom forumu.imam 26 godina a moja bivša cura 23god.
jučer me nazvala i rekla mi da je bila kod ginekologa ne pregledu i da joj je ginekologica rekla da je prije dvije godine imala spontani pobačaj i da je fetus "umro" dvadesettrečeg dana..i da je taj "mrtav fetus" u njoj bio dvije godine..
rekao sam da to nije moguče i pitao je: kako ta ginekologica to može znati kad nije niš "vadila" iz nje..
kaže ona da je sa nekom sondom gledala i da je vidila.
sad Vi meni recite pošto ste u struci, dali je to moguće? ili me bivša želi preplašiti ili šta?
kako može neko znati koliko je to bilo unutra vremenski i kad se točno pobačj desio u kojem danu...
mislim da se nepotrebno uzbudjujes oko neproverene price... ukoliko si odavno raskinuo sa tom bivsom, da sam na tvom mestu, ja se ne bi toliko brinula...
sta ona hoce, ustvari?
skorpija_jarac napisao:pa ne znam, da ne lupam... vaginalnim ultrazvukom moze da se vidi sve, ali da li moze da se odredi starost fetusa, ne znam.
sve najbolje!
hvala ti na pomoći.
ako još neko ima neki savjet ja bi mu bio zahvalan
i jos sam vam zaboravio reći da je bivša rekla da joj neče "čistit" kako se već to kaže nago da če joj prepisati neke tablete pa da če se samo očistiti..
Velicina zrna pirinca ali je stvarno ,ali stvarno neverovatno i nemoguce da ona odavno nije dobila sepsu i umrla.Ona ima preveliku mastu a ti bolje pripazi da ne nasednes na slicne price.Mozda ti uskoro javi da imate i dete na fakultetu
To nije fetus, vec embrion. Kako je uopste dosla bas do broja 23? Mislim da te devojka zavlaci, a sudeci po nacinu na koji to pokusava, nije bas stabilna.