Upomoc !!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
ljikica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 2:34 pm

Upomoc !!!

Post od ljikica »

Molim Vas hitno da mi neko kaze kako mu izgleda moj nalaz tripl testa.
1:2087
1:10 000
Nemam nista vise jer mi je doktor samo procitao ovo i on smatra da je nalaz dobar,ali ja sam u strahu.Sto pre mi odgovorite.
petrica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 19, 2008 4:31 pm

Post od petrica »

Nalaz vam je dobar, odnosno, ti brojevi vam pokazuje verovatnoću da postoji neka anomalija. 1:250 je sumljiva vrednost tako da nema razloga za paniku. Koliko imete godina i u kojoj ste nedelji?
ljikica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 2:34 pm

Post od ljikica »

Imam 33 godine,sada je 16 nedelja i 5 dana.Radjen je postupak vestacke oplodnje pa je strah jos veci kada znate da posle dugo godina uspete da zatrudnite i samo sada nedostaje da nesto nije u redu.Verovatno bih poludela,zato i molim da mi pomognete,ako nista ono kao podrska to bi bilo dovoljno.
LenaPetrov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm

Post od LenaPetrov »

ljikice, sigurna sam da ce sve biti u redu. Ako Vas lekar smatra da je nalaz dobar, nemojte da Vam vreme u kome bi inace trebalo da uzivate propada u bezrazloznim strahovima. Posvetite se necemu drugom i uzivajte u lepom iscekivanju!
petrica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 19, 2008 4:31 pm

Post od petrica »

Ne brinite, nalazi su dobri, uživajte u trudnoći i ne mislite na ništa loše, stres škodi
Odgovori