Unapred se izvinjavam zbog ponavljanja posta! Nova sam na forumu pa nisam bas bila upucena u pravila...
Imam jedno pitanje koje je upuceno Vama ili svima onima koji mi mogu dati konkretniji odgovor... Potreban mi je zaista strucan i pouzdan odgovor ili savet.
Naime, imam 27 godina i vec sam u duzoj ozbiljnijoj vezi sa svojim partnerom. Medjutim, skoro smo na nekom porodicnom okuplanju od nekih starijih ljudi doznali da smo u dalekom krvnom srodstvu tacnije u 11. stepenu srodstva. Posto planiramo bebu interesuje me koliki rizik, usled srodstva, postoji po zdravlje ploda i koje bih testove morala da uradim u toku trudnoce? Da li i kakve posledice to moze da ostavi na potomstvo? Da li o ovome treba da pricam sa svojim ginekologom? Da li je neko imao slicno iskustvo?
Unapred puno zahvalna!!!
za OBGYN jako hitno
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 31, 2008 2:59 pm
hvala
Hvala svima!
Ali bih ja jos jednom zamolila nekog od postovanih doktora da mi odgovori jer mi je zaista potrebno strucno misljenje!!! ili da me bar uputi na neku drugu adresu.
Jako sam zabrinuta
Hvala
Ali bih ja jos jednom zamolila nekog od postovanih doktora da mi odgovori jer mi je zaista potrebno strucno misljenje!!! ili da me bar uputi na neku drugu adresu.
Jako sam zabrinuta
Hvala