Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Da li je neko koristio ovaj biljni preparat i ako jeste koliko se puta dnevno pije?
Sadrzaj vitex agnusa je 4mg.Koja je dnevna doza uzimanja ove biljke?
Pozdrav svima
Kupila sam ga danas i pise da se pije po jedna tableta dnevno ali sam na nekom forumu procitala da bi trebalo u pocetku da se piju po tri tablete dnevno (1-2 meseca).
Ja cu ga koristiti da bi uskladila cikluse.Nekad su po nekoliko meseci ok pa se onda nesto pobrka i sve tako.
Kazu da je ta biljka vitex agnus castus dobra kod uskladjivanja hormona i cak da moze uticati da se dodje do trudnoce koju zelim ali mi ne polazi za rukom,pokusacu mada je sve u Bozijoj odluci, pozdrav i hvala na odgovoru
Vrlo je moguce da je ta doza/jedna tableta dnevno,bila malo.Ako vec moze pokusaj sa vise.Meni je nekada neko rekao,kada sam pokusavala da ostanem u drugom stanju,da pijem vtamin E.On je tzv. vitamin trudnoce.E,sad da li mi je on pomogao ili sam Bog,uglavnom ja zatrudnela.Probaj jer ne moze da skodi.Pozzz