Cefanorm?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
vissnja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 13, 2008 5:40 pm

Cefanorm?

Post od vissnja »

Da li je neko koristio ovaj biljni preparat i ako jeste koliko se puta dnevno pije?
Sadrzaj vitex agnusa je 4mg.Koja je dnevna doza uzimanja ove biljke?
Pozdrav svima :D :D :D
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

ja sam pila pre par godina,tako da se ne secam tacno koliko dnevno,mislim jedna.Ja sam ga pila zbog obilnih menstruacija i meni nista nije pomogao.
vissnja
Novi član
Novi član

Post od vissnja »

Kupila sam ga danas i pise da se pije po jedna tableta dnevno ali sam na nekom forumu procitala da bi trebalo u pocetku da se piju po tri tablete dnevno (1-2 meseca).
Ja cu ga koristiti da bi uskladila cikluse.Nekad su po nekoliko meseci ok pa se onda nesto pobrka i sve tako.
Kazu da je ta biljka vitex agnus castus dobra kod uskladjivanja hormona i cak da moze uticati da se dodje do trudnoce koju zelim ali mi ne polazi za rukom,pokusacu mada je sve u Bozijoj odluci, pozdrav i hvala na odgovoru :D
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Vrlo je moguce da je ta doza/jedna tableta dnevno,bila malo.Ako vec moze pokusaj sa vise.Meni je nekada neko rekao,kada sam pokusavala da ostanem u drugom stanju,da pijem vtamin E.On je tzv. vitamin trudnoce.E,sad da li mi je on pomogao ili sam Bog,uglavnom ja zatrudnela.Probaj jer ne moze da skodi.Pozzz
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

P.S.
Taj vitamin E se tada zvao SANT E GAL
vissnja
Novi član
Novi član

Post od vissnja »

Hvala na informaciji,probacu i sa vitaminom E.Pozdrav. :lol:
seven.maja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 12:37 am

Post od seven.maja »

Nije lose ukljuciti u to i maticnu mlijec koja stimulice jajnike na nacin da ''izbace'' vise jajnih celija
Odgovori