Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Postovani forumasi,
naisao sam na male tehnoloske probleme tokom izrade gela sa cajnim drvcetom. Ono je zasticeno u jednom secernom omotacu i koliko je to dobro s jedne strane, jer cuva sirovinu, s druge strane malo otezava izradu preparata. Da bih bio siguran da ce gel zaista delovati, potrebno mi je jos malo vremena za probe. Nadam se da ce gotov preparat ugledati svetlo dana u ponedeljak, 13.6.
Hvala na strpljenju!
mr ph. Silvio napisao:Postovani forumasi,
naisao sam na male tehnoloske probleme tokom izrade gela sa cajnim drvcetom. Ono je zasticeno u jednom secernom omotacu i koliko je to dobro s jedne strane, jer cuva sirovinu, s druge strane malo otezava izradu preparata. Da bih bio siguran da ce gel zaista delovati, potrebno mi je jos malo vremena za probe. Nadam se da ce gotov preparat ugledati svetlo dana u ponedeljak, 13.6.
Hvala na strpljenju!
E bas nemam srece da mi konacno to "carobno drvce stigne u petak za Svedsku! Kad god pomislim e ovo je pun pogodak ono dodje do nekih komplikacija.Pozdrav iz hladne Svedske