NOVI PREPARAT SA CAJNIM DRVCETOM

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

NOVI PREPARAT SA CAJNIM DRVCETOM

Post od mr ph. Silvio »

Postovani forumasi,
naisao sam na male tehnoloske probleme tokom izrade gela sa cajnim drvcetom. :cry: Ono je zasticeno u jednom secernom omotacu i koliko je to dobro s jedne strane, jer cuva sirovinu, s druge strane malo otezava izradu preparata. Da bih bio siguran da ce gel zaista delovati, potrebno mi je jos malo vremena za probe. Nadam se da ce gotov preparat ugledati svetlo dana u ponedeljak, 13.6. :roll:
Hvala na strpljenju!
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Re: NOVI PREPARAT SA CAJNIM DRVCETOM

Post od mirja »

mr ph. Silvio napisao:Postovani forumasi,
naisao sam na male tehnoloske probleme tokom izrade gela sa cajnim drvcetom. :cry: Ono je zasticeno u jednom secernom omotacu i koliko je to dobro s jedne strane, jer cuva sirovinu, s druge strane malo otezava izradu preparata. Da bih bio siguran da ce gel zaista delovati, potrebno mi je jos malo vremena za probe. Nadam se da ce gotov preparat ugledati svetlo dana u ponedeljak, 13.6. :roll:
Hvala na strpljenju!
:evil: E bas nemam srece da mi konacno to "carobno drvce stigne u petak za Svedsku! Kad god pomislim e ovo je pun pogodak ono dodje do nekih komplikacija.Pozdrav iz hladne Svedske
Odgovori