ARITMIJA
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 21, 2007 4:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
ARITMIJA
Htela sam da Vas pitam da li neko zna nesto i o mom slučaju. Imam 29 godina i od rođenja (valjda, tako doktor kaze, mada sam ja to tek otkrila prosle godine)imam sum na srcu Prolapsus val mitralis cor comp. 2/6. Ove godine su mi se i pojavile tahikardije i aritmija. Aritmija me zabrinjava imam je 62 na 1 sat. Od terapije mi je prepisan propanolol 1/4 po potrebi i Magnahaz 2*1 i jos neki lek sotalol kojeg nigde nemogu da nađem. Imam i veoma nizak pritisak obicno 100/65. Ja sam zbunjena jel bi mogao neko da mi nesto kaze o mojoj bolesti, da li je opasna situacija i da li se smem baviti sportom. UNAPRED ZAHVALNAAA!!! 

oduvek simpatichna
Navedeni prolaps nije opasan ali zahteva kontrole. Aritmija i tahikardija lako mogu biti i posledica niskog pritiska i posledicne nedovoljne oksigenacije srcanog misica ili nekog njegovog dela.
Idite na ozbiljniji kardioloski pregled i pomenute lekove ne uzimajte dok vas kvalitetan kardiolog ne pregleda.
Sve ovo sto ste naveli je "okruglo pa na cose".
Idite na ozbiljniji kardioloski pregled i pomenute lekove ne uzimajte dok vas kvalitetan kardiolog ne pregleda.
Sve ovo sto ste naveli je "okruglo pa na cose".
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]