Pokusacu sto krace i sto jasnije objasniti svoj problem...
poslednja menstruacija mi je bila 25.08.2007.god
16.10.2007.god-nakon 7 nedelja i dva dana moj ginekolog mi je saopstio radosnu vest da sam trudna, i to 6 nedelja i 6 dana( fetus dugacak 9mm )
Imam stalnog partnera kog jako volim i sa kojim smo i "radili" dosta dugo na tome.
23.09.2007.god- cetiri nedelje nakon poslednje menstruacije bila sam kod drugarice na rodjendanu odakle me je kuci povezao jedan moj jako dobar prijatelj sa kojim sam bila u vezi, ali jos pre oko 8 godina (a sada ne mogu ni da zamislim cak i da se poljubimo). Sigurna sam u to da se medju nama nije nista desilo, ali me ipak "jede" crv sumnje, posto sam bila dosta popila da li je moguce da sam sa njime ostala trudna. njega ne smem da pitam da li je uopste bilo necega medju nama jer je jako zloban i bude li saznao za moju paranoju, cak ce mozda i pokusati da me ubedi u to.
znaci, moje pitanje je da li je moguce da mi je lekar tri nedelje posle toga rodjendana rekao da sam trudna 6 nedelja i 6 dana ( fetus je bio dugacak 9 mm).
molim bilo koga ko mi zna pomoci da mi odgovori...
sada sam u 22.nedelji i jako sam sretna, osim kada se isparanoisem zbog tog pitanja u mojoj glavi: sta ako...?
Kad je bilo zacece?!?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 22, 2008 6:28 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 22, 2008 6:28 pm
Uzivaj u trudnoci i nemoj da zapadas u paranoje.Nema sanse da si tad zatrudnela jer si tad vec bila trudna,cak i da nisi bila tad ne bi zatrudnela jer bi uskoro dobila.Sigurno nisi bila bas toliko pijana,da se ne bi secala,da je bilo necega.U trudnoci zenama padaju razne gluposti na pamet,znam po sebi.Samo nemoj dozvoliti da te to optereti,ne misli vise o tome.Datumi se savrseno poklapaju,sa onim sto ti je doktor rekao.Pozdrav.
Slazem se sa predhodnim odgovorom, tvoja briga je verovatno izazvana ogromnim emotivnim previranjima koja su karakteristicna za trudnocu. Pogotovu kada nam tako detaljno bjasnjavas da medju vama nije bilo nista a opet se plasis da je bilo - i potpuno je normalno da budes ambivalentna prema izboru partnera sada kada se konacno desilo ono na cemu ste "radili". Cesto u zivotu poksamo da hipoteticki "vratimo film" i zamislimo kako bi bilo da smo drugacije odlucili. To ne znaci da manje stojimo iza one odluke koju smo stvarno doneli (t.j. tvoj izbor sadasnjeg partnera i dete sa njim), ali hormoni cine svoje i ta razmisljanja se javljaju.