Zbunjena,i uplasena.

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Zeljka NS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 14, 2007 11:11 am

Zbunjena,i uplasena.

Post od Zeljka NS »

Posle porodjaja u zadnjih godinu dana,primetile sam da imam cesto neke infekcije,Dr.prepise odredjene vaginalete to prodje,i posle nekih dva meseca opet.Na ultra zvuku Dr.je videla da imam ranicu na grlicu materice,i predlozila da uradimo papa test i on je II i pokazao je infekciju,31.02.idem kod svog ginekologa.Mene zanima kako,i zasto te ceste infekcije,verovatno od toga je i ranica.Znam da je kancinom grlica cest kod zena,pa pravo da vam kazem nije mi svejedno,malo sam i uplasena.Ima li neko nekakav odgovor. :(
Posebno sam uplasena jer moja drugarica koja ima 35.god.i troje male dece,i u oktobru 07.je operisala isto,sada ide na zracenja. :(
HVALA.
gloriamum
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 20, 2007 10:39 pm

Post od gloriamum »

Ako ti je rezultat Papa testa II grupa ne brini.samo to kontrolisi redovno i ne brini se,to je dobar rezultat.Mozda da uradis briseve,pa da proveris da nemas slucajno neku bakteriju,i to nije nista strasno.
selena85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 1:55 am

Post od selena85 »

papa II je dobar rezultat,ne brini a mozda ne bi bilo lose da i tvoj partner uradi neki pregled jer je moguce da infekcije poticu i od njega
Zeljka NS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 14, 2007 11:11 am

Post od Zeljka NS »

Hvala vam u svakom slucaju.
Odgovori