molim vas za savet
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
molim vas za savet
19 decembra mi je ugradjena Mirena, bilo je sve ok do pre nedelju dana kada su grudi počele da mi otiču. Sve su u čvorovima čak i pod pazuhom su mi otečene žlezde... imam 40 god.mirenu su mi preporučili zbog čestog bujanja endometrijuma i krvarenja van ciklusa.Da li je simptom ot.grudi normalna pojava kod mirene,dokle to traje? pomozite,molim vas
Ja sam se raspitivala jer sam htela da ugradim myrenu,jer imam preobilne menstruacije,pa su mi doktori iz scheringa objasnili da ce mi po ugradjivanju myrene trebati strpljenje dok se na nju ne naviknem.Cak su mi rekli da postoji mogucnost da duze vreme krvarim dok se organizam ne navikne na tu dozu hormona koju ona dnevno ispusta u matericu.Pogledaj sajt www.21dan.com i tu putem e maila ili sms-om mozes da postavis pitanje njihovim ginekolozima,a oni su zastupnici firme koja proizvodi myrenu.Molila bih te da mi kazes da li ti sada imas te simptome-krvarenje u periodu adaptacije i da li si od kada si je ugradila dobila prvu menstruaciju i da li ti je drugacija od prethodnih.Pozz