inplatacija zuba
inplatacija zuba
Da li neko ima neka iskustva u vezi zubnih inplatata ???
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Sep 27, 2007 2:38 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Postupak same implantacije traje 1o,15 minuta i kosta od 600 do 1000 eura po implantatu.Idealna terapija ako nisu problem pare i ako nadjete doktora koji to radi svaki dan.Vesta ruka je najvaznija.Obavezno pitajte da li dobijate pasos za implantat koji je vazeci u celom svetu.To znaci da ako negde otputujete i nesto vam se desi,imate garanciju u skoro svakoj implantol. ordinaciji.Tako cete znati da Vam nisu uvalili nekog Kineza od implantata.Na zalost,i tu ima Kineza...
Sve najbolje i sretno Badnje vece!

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 24, 2007 2:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Milka,
Interesuje me koliko traje implant. Stomatolozi veoma vesto izbegavaju odgovor i info ako organizam odmah odbaci implant da li se vracaju pare ili ne. Veoma skupa investicija a pitanje koliko stvarno traje.
Koliko vidim u ordinaciji gde ja odlazim, hirurzi buse kost za implant a ne stomatolog.
Interesuje me koliko traje implant. Stomatolozi veoma vesto izbegavaju odgovor i info ako organizam odmah odbaci implant da li se vracaju pare ili ne. Veoma skupa investicija a pitanje koliko stvarno traje.
Koliko vidim u ordinaciji gde ja odlazim, hirurzi buse kost za implant a ne stomatolog.
Implanti se najcesce i stavljaju kao nosaci mosta.Za nadoknadu citavog gornjeg zubnog niza preporucuje se ne manje od 6 nosaca.Jedan od primarnih uslova za ugradnju implantata je perfektna higijena.Danasnji implantati su odlicnih materijala,pa uz dobru higijenu i korektnu artikulaciju nadoknada ,skoro da ne postoji mogucnost odbacivanja.