inplatacija zuba

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
sreca13
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 24, 2007 3:33 am

inplatacija zuba

Post od sreca13 »

Da li neko ima neka iskustva u vezi zubnih inplatata ???
Milka R
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 27, 2007 2:38 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Milka R »

Ja imam jer asistiram svaki dan u implantaciji.Sta vas to zanima? 8)
sreca13
Novi član
Novi član

Post od sreca13 »

jaoj interesuje me sve od iskustava,dobra,losa,preko toga koliko traje postupak,do cene. kada budete imali vremena molim vas da mi napisete sve sto znate na tu temu. unapred vam se zahvaljujem na vremenu
Milka R
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 27, 2007 2:38 pm

Post od Milka R »

Postupak same implantacije traje 1o,15 minuta i kosta od 600 do 1000 eura po implantatu.Idealna terapija ako nisu problem pare i ako nadjete doktora koji to radi svaki dan.Vesta ruka je najvaznija.Obavezno pitajte da li dobijate pasos za implantat koji je vazeci u celom svetu.To znaci da ako negde otputujete i nesto vam se desi,imate garanciju u skoro svakoj implantol. ordinaciji.Tako cete znati da Vam nisu uvalili nekog Kineza od implantata.Na zalost,i tu ima Kineza... :-? Sve najbolje i sretno Badnje vece!
Blackfritz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 24, 2007 2:02 pm

Post od Blackfritz »

Milka,

Interesuje me koliko traje implant. Stomatolozi veoma vesto izbegavaju odgovor i info ako organizam odmah odbaci implant da li se vracaju pare ili ne. Veoma skupa investicija a pitanje koliko stvarno traje.

Koliko vidim u ordinaciji gde ja odlazim, hirurzi buse kost za implant a ne stomatolog.
sreca13
Novi član
Novi član

Post od sreca13 »

hvala i vama sretan bozic. gde vi radite i da li bi mi mogli preporuciti nekoga u srbiji?hvala jos jednom
sreca13
Novi član
Novi član

Post od sreca13 »

i da li postoji mogucnost da inplanti nose most?radila bih kompletnu gornju vilicu ,a 12000e za to mi je naucna fantastika.ako postoji mogucnost za to da inplanti nose most,znate li koliko je nosaca potrebno za celu gornju vilicu?HVALA<HVALA<HVALA
sreca13
Novi član
Novi član

Post od sreca13 »

Odgovor plizzzzz, neko?
tajchi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Avg 13, 2006 11:33 pm

Post od tajchi »

Implanti se najcesce i stavljaju kao nosaci mosta.Za nadoknadu citavog gornjeg zubnog niza preporucuje se ne manje od 6 nosaca.Jedan od primarnih uslova za ugradnju implantata je perfektna higijena.Danasnji implantati su odlicnih materijala,pa uz dobru higijenu i korektnu artikulaciju nadoknada ,skoro da ne postoji mogucnost odbacivanja.
sreca13
Novi član
Novi član

Post od sreca13 »

Hvala do neba i nazad.Imate li nekoga da mi preporucite za rad u Beogradu? Hvala
tajchi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Avg 13, 2006 11:33 pm

Post od tajchi »

Mislim da necete pogresiti ako se obratite bilo kome od oralnih hirurga u ul.Dr.Subotica koji rade u okviru klinike za or.hirurgiju stomatoloskog fakulteta u Beogradu.Zelim vam lep osmeh :D
sreca13
Novi član
Novi član

Post od sreca13 »

Hvala najjlepse
Odgovori