Sta da radim?
Sta da radim?
Pozdrav dobri ljudi i svaka cast na humanim delima koji doprinose resavanju nasih problema.Evo ovako,standardno kao i dosta pacijenata posetio sam razlicite lekare i uvek isto,sve je u redu,opusti se i slicno.Kao prvo smetaju mi odgovarajuce tegobe koji su permanentnog karaktera(javljaju se svakodnevno) i to u vidu bolova u glavi,puckanja,osecaja krvi i slicno koji traju vec nekoliko godina.Imam 24 god i kao poluprofesionalni sportista(bivsi) nisam imao problema sa fizickim aktivnostima i redovno ih i sada upraznjavam(rekreacija).Nekoliko godina(oko 4) me muce tegobe koje nisu jakog inteziteta ali mi smetaju i osecam se nelagodno,cak poslednje dve nedelje imam probleme sa rukom(kao i prosle godine u ovo vreme) koja ili u trenutku jako boli ili imam osecaj svraba koji se javlja i na glavi-moje misljenje je sve da potice od krvnih sudova,subjektivni osecaj
!!!Isao sam ranije po lekarima,radio sam magnet mozga posto su pomislili da je neuroloski,takodje eho srca,vb sliva i karotida i jedino sto su mi otkrili je da imam sum srca-baloniranje prednjeg mitralnog kuspisa,insuficijencija mitralne i trikuspidalne valvule blagogo stepena koji imam jos kao klinac i redovno ga kontrolisem.Inace krvna slika je dobra,pritisak u opsegu 120,110-70 ali eto ne znam sta da radim.Ostalo mi je jos da pregledam krvne sudove,voleo bih da me savetujete da li ima smisla,koje da pregledam(glava,noge,ruke,potkolenice...) ili uopste sta da radim-unapred puno,puno hvala!