Pa nece biti bas tako doktore, jer oni koji veruju nece ciniti ove stvari koje ste naveli.
Oni koji to cine, cine iz neznanja a ne sa namerom da bi prkosili onom ko ih je stvorio.
Ali posto ja shvatam vas nacin razmisljanja, pokusacu da vam na jos jedan nacin objasnim sta ja zelim da kazem.
Vidite doktore, kad vam se pokvari auto, kod koga ce te ga odvesti na popravku?.......kod poslasticara?
Zasigurno ce te posetiti automehanicara, jer iako je poslasticar dobar majstor svoje struke on se ne razume u mehaniku.
Kad vam se pokvari sat, hocete li ga odneti na popravku kod obucara???
I obucar je majstor svog znata samo se on u satove bas ni malo ne razume.
A kada neko postane dusevni bolesnik ili dodje do bilo kakve nestabilnosti njegovog psihickog stanja......kojeg "majstora" ce onda da poseti????
Pa najbolje i jedini ispravan nacin je da poseti onoga ko se razume u ljudske duse i od kojeg je sve nastalo a to je.......???? Pa naravno BOG !!!
A i to sto tvrdite da ste ateista, to vi samo mislite da jeste. Jer da bi ste bili ateista morali bi da dokazete da Bog zaista ne postoji. A vama je poznato sa kolikim kapacitetom radi nas mozak....pa kako mi takvi da tvrdimo da nesto ne postoji???
Anstajn koji je bio nobelov dobitnik za fiziku izjavio je da mi ljudi posedujemo samo oko jedan procenat znanja od sveukupnog znanja.
Pa zar nije moguce da Bog postoji u onih preostlih 99%. Kako mi mozemo nesto da tvrdimo kad nam je znanje tako oskudno.
Ja sam samo hteo da cujem vase misljenje o ljudskoj psihi i njen uticaj na zdravlje, iz onoga sto ste vi procitali ili doziveli u svojoj praksi.
Ipak vasa zelja da pomognete ljudima na nacin koji vi poznajete smatram za veoma humanu. Zelim vam puno uspeha.
Sa postovanjem
Bol u predelu grudnog koša
Moderatori: vlada99, moderato, Dr Branislav