56 mi je godina, proširenje vena na nogama je takoreći porodična bolest, sa majčine strane. Majka, ujak, baba, i prababa, svi su bolovali, ali doživeli su više od 80 god života.
Imao sam 14 god. kada sam primio prve inekcije u vene, tako da sam odrastao sa saznanjem da je to porodična bolest.
Pre 3 godine imao sam saobračajni udes. Ugruvao sam obe noge i grudni koš. Posle nekoliko dana dobio sam trombozu. Navodno imao sam i emboliju pluća.
Do prošle jeseni više puta sam dobijao trombozu, i redovno sam uzimao razne lekove. Jako sam morao da pazim na sebe, i najmanji udarac na bilo kom delu tela dovodio je do tromboze. Bio sam ograničeno radno sposoban.
Pre godinu dana počeo sam sve više da čitam o alternativnoj medecini. Koristio sam internet, razne časopise i leksikone. Počeo sam da koristim razne čajeve (napitke) i dodatke ishrani. Lekove sam postepeno izostavljao.
Već nekoliko meseci ne uzimam nikakve lekove i dobro mi je. Kažem dobro i zato, što sam dva puta jako udario nogu i nisam dobio trombozu.
Ako neko ima slično iskustvo ili želi saznati više o mojim iskustvima, neka se javi.
S poštovanjem → agmi