Rak jajnika, rak jajovoda ili primarnog karcinoma peritone

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
vuksa67
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 07, 2022 2:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Rak jajnika, rak jajovoda ili primarnog karcinoma peritone

Post od vuksa67 »

Moja pokojna suruga je oboljela od raka jajnika 2015 god i nakon 7 godina teške bitke premimula je ove godine. Po savjetu doktora nabavili smo lek "RUBRACA" koji se jako pokazao u borni protiv raka jajnika, raka jajovoda ili primarnog karcinoma peritoneuma gdje se rak vratio. Nazalost već je bilo kasno za tu terapiju tako da mi je ostalo 6 kutija Rubrace. Ukoliko vam onkolog preporuči ovaj lek, a možete ga konzultirati o ovom leku, obratite mi se viber 0643364207.
Sve o ovom leku možete pogledati na dole prilozen link.
Hvala.
https://www.ema.europa.eu/en/medicines/ ... AR/rubraca
cutpolitician
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 15, 2025 6:20 am

Re: Rak jajnika, rak jajovoda ili primarnog karcinoma peritone

Post od cutpolitician »

vuksa67 napisao: ↑Pet Okt 07, 2022 3:07 pm Moja pokojna suruga je oboljela od raka jajnika 2015 god i nakon 7 godina teške bitke premimula je ove godine. Po savjetu doktora nabavili smo lek "RUBRACA" koji se jako pokazao u borni protiv raka jajnika, raka jajovoda ili primarnog karcinoma peritoneuma gdje se rak vratio. Nazalost već je bilo kasno za tu terapiju tako da mi je ostalo 6 kutija Rubrace. Ukoliko vam onkolog preporuči ovaj lek, a možete ga konzultirati o ovom leku, obratite mi se viber 0643364207.
Sve o ovom leku možete pogledati na dole prilozen link.
Hvala.
https://www.ema.europa.eu/en/medicines/ ... AR/rubraca
Žao mi je zbog vašeg gubitka. Hvala što delite informaciju, može biti korisna nekome kome lekar preporuči Rubracu.
omaiel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 09, 2025 11:11 am

Post od omaiel »

Izražavamo najdublju sućut vašoj obitelji povodom ovog gubitka. Imajte na umu da je RUBRACA lijek na recept i da se smije koristiti samo prema uputama liječnika. Basketball Stars Unblocked
jeffreestar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 23, 2025 9:40 am

Post od jeffreestar »

Žao mi je zbog vašeg gubitka. Hvala što ste podijelili svoje iskustvo; kod ovakvih terapija važno je da se o lijeku razgovara direktno s onkologom i provjere službene informacije.
Što se tiče Rubrace (rukapariba), to je lijek na recept koji propisuju liječnici na temelju genetskog testiranja (kao što su mutacije gena BRCA). Budući da zamjena ili prijenos lijekova za liječenje raka zahtijeva strogo pridržavanje medicinskih propisa i specijalističkih recepata, pacijenti ili njihove obitelji trebaju izravno podijeliti ove informacije sa svojim liječnikom radi sigurnog i pravilnog vodstva.
- Drift Hunters
Odgovori