Usla sam u 18. nedelju,druga trudnoca je u pitanju.
Imam skoro cjelu trudnocu sluzavičav iscjedak,za koji mi je dr. rekao da je sasvim normalan u trudnoći.Medjutim prije par dana sam primjetila malo sukrvice pomješane sa sluzavim . Juče opet,ali vrlo malo. Danas,kad sam se i uplašila je bilo malo sukrvice ali i nešto smedjkasto.
Praznici su i tek u četvrtak mogu na pregled,kad sam se i zakazala.Ali sam uplašena i zanima me može li mi neko pružiti barem približno objašnjenje ,šta bi moglo da bude.Da li je moguće da pukne neki kapilar od naprezanja ili sl. ,jer nemam bolove i druge simptome??
Iscjedak u trudnoci
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 09, 2008 8:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Upravo pokusavam da pronadjem neki koristan komentar u vezi slicnog problema koji imam.Za sada,mogu samo da iznesem svoj slucaj...a u ponedeljak idem lekaru pa cu videti sta ce reci...nadam se da ce sve biti ok.
Ja sam usla u 16.nedelju trece trudnoce.Negde pre mesec dana,zapravo tacno znam datum,bio je 7.12.ujutru sam na toalet papiru uocila rozikasti trag sa nesto sluzi.Nisam imala nikakve bolove,a takav rozikasti trag mi se pojavio jos jednom u toku dana.Sutradan sam isla lekaru i prepisao mi je palitrex(zbog moguce infekcije)i Utrogestan 2x100mg i rekao je da mirujem(naravno ja nisam apsolutno mirovala..ali nisam bas bila aktivna kao do tada).Sutradan (9.12.),jos jednom sam primetila sluz i rozikasti obris.Od tada pa do 06.01.nisam primetila da se "to "opet javlja,ali 06.01. uvece i 07.01. uvece se ponovio isti slucaj.Da napomenem da sam sve vreme pila Utrogestan ali zadnje dve nedelje sam smanjila dozu(po preporuci lekara),na jednu dnevno,a za dan dva cu prestati da ga pijem.(pije se do 14.nedelje ali ne smeta ako se malo produzi-tako mi je lekar rekao).I ovog puta me nista ne boli pa mi je to neka uteha da nije nista strasno...U svakom slucaju , nadam se da je sve ok a to cu videti u ponedeljak kad idem na redovnu kontrolu.Kad sam ovoliko pisala,da jos nesto kazem
u drugoj trudnoci sam svakog meseca primecivala crvenkasti trag na vesu sto sam ja povezivala sa nekadasnjim dobijanjem menstruacije...i nisam pridavala vaznost tome...no sada sam posle 12 godina konacno ostala ,sa dugo zeljenim trecim detetom ,u drugom stanju, a i nemam vise 20 godina...pa valjda sve prihvatam mnogo ozbiljnije nego nekada.Pozdrav svim ai sve najbolje na dalje 
Ja sam usla u 16.nedelju trece trudnoce.Negde pre mesec dana,zapravo tacno znam datum,bio je 7.12.ujutru sam na toalet papiru uocila rozikasti trag sa nesto sluzi.Nisam imala nikakve bolove,a takav rozikasti trag mi se pojavio jos jednom u toku dana.Sutradan sam isla lekaru i prepisao mi je palitrex(zbog moguce infekcije)i Utrogestan 2x100mg i rekao je da mirujem(naravno ja nisam apsolutno mirovala..ali nisam bas bila aktivna kao do tada).Sutradan (9.12.),jos jednom sam primetila sluz i rozikasti obris.Od tada pa do 06.01.nisam primetila da se "to "opet javlja,ali 06.01. uvece i 07.01. uvece se ponovio isti slucaj.Da napomenem da sam sve vreme pila Utrogestan ali zadnje dve nedelje sam smanjila dozu(po preporuci lekara),na jednu dnevno,a za dan dva cu prestati da ga pijem.(pije se do 14.nedelje ali ne smeta ako se malo produzi-tako mi je lekar rekao).I ovog puta me nista ne boli pa mi je to neka uteha da nije nista strasno...U svakom slucaju , nadam se da je sve ok a to cu videti u ponedeljak kad idem na redovnu kontrolu.Kad sam ovoliko pisala,da jos nesto kazem

///
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 27, 2005 3:04 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 27, 2005 3:04 pm