Pomoc

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Nenadhumac1234
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 14, 2025 12:09 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Pomoc

Post od Nenadhumac1234 »

Postovanje imam na glavic belo kao skrama vec neko vreme,i primetio sam da kad jedem posle izvesnog vremena sam ponovo gladan, urin je normalan a nekad mutan bude, veliku nuzdu maltene svaki dan je bila sada na dan ipo normalna je stolica
Lecous
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 17, 2025 5:24 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Pomoc

Post od Lecous »

I think you should not be subjective but go to the hospital as soon as possible and access poor bunny at any time.
Korisnikov avatar
kladik
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 15, 2011 2:18 am
Kontakt:

Re: Pomoc

Post od kladik »

Simptomi koje opisujete ne moraju biti povezani međusobno i bilo bi dobro da vas pregleda lekar.

Bela naslaga ili "skrama" na glaviću može imati više uzroka, od nakupljanja smegme i iritacije do gljivične infekcije ili drugih promena na koži. Ako je prisutan svrab, peckanje, crvenilo ili neprijatan miris, pregled kod urologa ili dermatovenerologa je preporučljiv.

To što ste ubrzo nakon jela ponovo gladni može imati različite uzroke i samo po sebi nije dovoljno za postavljanje dijagnoze. Ako uz pojačanu glad imate pojačanu žeđ, učestalo mokrenje, gubitak telesne težine ili umor, bilo bi dobro da uradite analize šećera u krvi i javite se izabranom lekaru.

Mutan urin može biti posledica nedovoljnog unosa tečnosti, ali i infekcije ili prisustva kristala u mokraći. Što se tiče stolice, pražnjenje jednom dnevno ili jednom u dan i po može biti sasvim normalno ako nema bolova, krvi ili drugih tegoba.

Za početak zakažite pregled kod lekara opšte prakse, koji će po potrebi preporučiti analizu urina, glikemiju i uputiti vas odgovarajućem specijalisti.
🌿 Nisam influenser, ali ponekad imam dobre preporuke 😊
Odgovori