krvarenje
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 17, 2007 1:32 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
krvarenje
Imam 30 godina Nisam se poradjala niti sam imala abortuse.desilo mi se sledece:zadnju menstruaciju sam imala 15.decembra i trajala je 5 dana.sto je bio prvi cudan deo jer moja menstruacija traje 3 dana bez nekog obilnijeg krvarenja.zatim sam prokrvarila 01.januara i to obilno.menjala sam tampon na svaka 3 sata.i nocu.2 dana pre krvarenja imala sam braon curenje.ne pijem nikakve lekove.otisla sam kod ginekologa i dao mi je inekciju za zaustavljanje krvarenja,nakon cega sam ja jos par puta prokrvarila.pregledana sam i sondom.ginekolog je rekao da najverovatnije necemo nikad saznati zasto sam krvarili,jer mi je materica tanka kao da sam u ciklusu,nemam ciste niti vidi da ih je bilo.ispisao mi je orgametril 2x1 15 dana.trebala bi danas da pocnem sa pijenjem.dan posle pregleda poceli su jajnici da me bole.ne neki jak bol vise bol kao kada treba da dobijem,i to se javlja i danas dva dana posle pregleda.cak me i grudi pomalo bole na dodir.on mi je pregledao i grudi,neznam zasto.sumnjao je da mozda imam neki iscedak iz njih,ali je sve bilo u redu.menstruaciju dobijam na 35 dana.dali da odem na jos jednu konsultaciju kod nekog drugog doktora ili da poslusam ovog i pocnem sa terapijom?hvala unapred.