Molim Vas pomozite mi!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
malena_ns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 03, 2008 6:15 pm

Molim Vas pomozite mi!!!

Post od malena_ns »

Dobar dan! Imam 21 godinu, nikada nisam radjala, sa partnerom sam vec pet godina. Poslednji ginekoloski pregled je bio pre devet meseci, svi nalazi i testovi su bili uredni, ali ja imam dva pitanja:

Desava mi se sledece: Tacno drugi dan nakon sto mi menstruacija prestane ja osetim bolove u donjem stomaku. Imam osecaj kao da je sve nateceno i upaljeno pa me zaboli prilikom sedanja, struckanja u autobusu, seksualne odnose da ne spominjem.....ginekolog mi je rekao da je u pitanju ili upala mokracnih kanala ili je to ovulacija Nosila sam mokracu na analizu ali je sve bilo u redu....Da li je to moguce, imate li kakvih saveta, sta mi se desava?

Drugo pitanje: Tokom seksualnog odnosa, u razlicitim polozajima i prilikom dublje penetracije, osecam bol u donjem delu stomaka, kao da me partner povredi, bol je kratak i ostar......Sta to moze da bude, o cemu se radi?

Molim za pomoc ili savet.....

Hvala Vam najlepse!

Malena
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Ovo prvo je verovatno vezano na normalne hormonske oscilacije, ako vec nema indikacija da je u pitanju mokracna infekcija.

Ovo drugo se i meni desava (pogotovu u pozi "na sve cetiri") taj bol je zato sto decko vrhom penisa udara u grlic materice. Nije opasno, samo neugodno na trenutak... (Ja sam isto tako ukapirala da to varira po hormonima, nekad moze da udje jako duboko da nista ne osetim, a nekada me boli i kada je mnogo plice.

Pozdrav i uzivajte u bezbednom seksu!
malena_ns
Novi član
Novi član

Post od malena_ns »

Hvala puno na odgovoru....dobijala sam razne odgovore, kao na primer, da mi je vagina plitka (to mi je bas cudno)....ali mi mnogo znaci sada kada znam da nisam jedina.......da li se moze nesto uraditi povodom toga, jer meni svaki taj "udarac" gasi zelju, a desava se dosta cesto....?
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Hm, pa mozda malo vise predigre, jer se oblik vagine menja sto je uzbudjenje vece. Meni se najcesce desava nedelju dana pre menstruacije i kada probamo "na brzinu" u toj pozi da me zaboli, znaci to je mozda jedino sto mozes da promenis - malo vise vremena pre penetracije.
malena_ns
Novi član
Novi član

Post od malena_ns »

Hvala puno.....vazno mi je da znam da nije nista ozbiljno.....Jos jednom HVALA!!!!!!!
Odgovori