Dobar dan! Imam 21 godinu, nikada nisam radjala, sa partnerom sam vec pet godina. Poslednji ginekoloski pregled je bio pre devet meseci, svi nalazi i testovi su bili uredni, ali ja imam dva pitanja:
Desava mi se sledece: Tacno drugi dan nakon sto mi menstruacija prestane ja osetim bolove u donjem stomaku. Imam osecaj kao da je sve nateceno i upaljeno pa me zaboli prilikom sedanja, struckanja u autobusu, seksualne odnose da ne spominjem.....ginekolog mi je rekao da je u pitanju ili upala mokracnih kanala ili je to ovulacija Nosila sam mokracu na analizu ali je sve bilo u redu....Da li je to moguce, imate li kakvih saveta, sta mi se desava?
Drugo pitanje: Tokom seksualnog odnosa, u razlicitim polozajima i prilikom dublje penetracije, osecam bol u donjem delu stomaka, kao da me partner povredi, bol je kratak i ostar......Sta to moze da bude, o cemu se radi?
Molim za pomoc ili savet.....
Hvala Vam najlepse!
Malena
Molim Vas pomozite mi!!!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Ovo prvo je verovatno vezano na normalne hormonske oscilacije, ako vec nema indikacija da je u pitanju mokracna infekcija.
Ovo drugo se i meni desava (pogotovu u pozi "na sve cetiri") taj bol je zato sto decko vrhom penisa udara u grlic materice. Nije opasno, samo neugodno na trenutak... (Ja sam isto tako ukapirala da to varira po hormonima, nekad moze da udje jako duboko da nista ne osetim, a nekada me boli i kada je mnogo plice.
Pozdrav i uzivajte u bezbednom seksu!
Ovo drugo se i meni desava (pogotovu u pozi "na sve cetiri") taj bol je zato sto decko vrhom penisa udara u grlic materice. Nije opasno, samo neugodno na trenutak... (Ja sam isto tako ukapirala da to varira po hormonima, nekad moze da udje jako duboko da nista ne osetim, a nekada me boli i kada je mnogo plice.
Pozdrav i uzivajte u bezbednom seksu!