PSORIJAZA - KRASTE NA STOPALIMA

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
aleks2412
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 07, 2023 12:54 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

PSORIJAZA - KRASTE NA STOPALIMA

Post od aleks2412 »

Pozdrav svima, nov sam ovde i zelim da se konsultujem sa osobama koje su mozda naisle na ovaj problem. Na petama zbog psorijaze imam kraste koje pucaju kad hodam i to izaziva bol. Koristila sam Eptaderm koji je zaustavljao sirenje ali nista povodom krasti, sad koristim emulias urea mzd 20% ali nista ne pomaze u smislu uklanjanja toga. Ukoliko neko ima neku preporuku, hvala unapred.
KyleeRitchie
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 19, 2025 6:18 am

Re: PSORIJAZA - KRASTE NA STOPALIMA

Post od KyleeRitchie »

aleks2412 napisao: Čet Dec 07, 2023 12:57 am Pozdrav svima, nov sam ovde i zelim da se konsultujem sa osobama koje su mozda naisle na ovaj problem. Na petama zbog psorijaze imam kraste koje pucaju kad hodam i to izaziva bol. Koristila sam Eptaderm koji je zaustavljao sirenje ali nista povodom krasti, sad koristim Geometry Dash emulias urea mzd 20% ali nista ne pomaze u smislu uklanjanja toga. Ukoliko neko ima neku preporuku, hvala unapred.
It's a pity that I don't recommend you to use drugs, but you need to look at them again every day, so you need to be absolutely clean to avoid lan.
NormanDavidson
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 26, 2025 5:34 am

Re: PSORIJAZA - KRASTE NA STOPALIMA

Post od NormanDavidson »

KyleeRitchie napisao: Pon Maj 19, 2025 6:22 am
aleks2412 napisao: Čet Dec 07, 2023 12:57 am Pozdrav svima, nov sam ovde i zelim da se konsultujem sa osobama koje su mozda naisle na ovaj problem. Na petama zbog psorijaze imam kraste koje pucaju kad hodam i to izaziva bol. Koristila sam Eptaderm koji je zaustavljao sirenje ali nista povodom krasti, sad koristim geometry dash emulias urea mzd 20% ali nista ne pomaze u smislu uklanjanja toga. Ukoliko neko ima neku preporuku, hvala unapred.
It's a pity that I don't recommend you to use drugs, but you need to look at them again every day, so you need to be absolutely clean to avoid lan.
Zašto odgovaraš na ovu temu na engleskom?
Odgovori