rađena mi je laparaskopija dg
molim za objašnjenje jeli nalaz lpsc tj stanje jajooda mogući uzrok neplodnosti?
Laparaskopski nađena invertirana abdominalna ušća koja ne pasiraju kontrast te više manjih endometriotičnih žarišta na stažnjoj stijenci uterusa
jeli ovo znači da su jajovodi zapušeni?jeli postoji način za propuhivanje istih ako jesu i koji
objašnjenje nalaza nakon laparaskopije
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Draga gđice laky74
Dali zaista iskreno mislite da bih ja ili bilo ko drugi na osnovu tuđeg viđenja stvari mogao da dam svoje ozbiljno mišljenje?
Zar Vaš operator ne želi da razgovora sa vama, zašto ste ga izabrali, trebalo je i pre laparaskopije da vam objasni šta, kako, gde, zar nije?
Nije uobičajan izraz "invertirane tube", valjda misli na posuvraćene fimbrije tj. resice jajovoda, a to što kontrast ne pasira znači da su jajovodi začepljeni, ali gde? Vi ili on niste napisali u kom delu je zastoj kontrasta: intersticijalnom, srednjem ili ampularnom delu jajovoda.
Moj vam je savet birajte lekare bar onoliko pažljivo koliko birate frizere!
Pozdrav DrPeđaDj
Dali zaista iskreno mislite da bih ja ili bilo ko drugi na osnovu tuđeg viđenja stvari mogao da dam svoje ozbiljno mišljenje?
Zar Vaš operator ne želi da razgovora sa vama, zašto ste ga izabrali, trebalo je i pre laparaskopije da vam objasni šta, kako, gde, zar nije?
Nije uobičajan izraz "invertirane tube", valjda misli na posuvraćene fimbrije tj. resice jajovoda, a to što kontrast ne pasira znači da su jajovodi začepljeni, ali gde? Vi ili on niste napisali u kom delu je zastoj kontrasta: intersticijalnom, srednjem ili ampularnom delu jajovoda.
Moj vam je savet birajte lekare bar onoliko pažljivo koliko birate frizere!
Pozdrav DrPeđaDj