Kurkuma i vitamin C intravenski . . .
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 13, 2022 3:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kurkuma i vitamin C intravenski . . .
Pozdrav svima, kod lječenja moždanog tumora (glioblastom, tip IV) prošao sam kroz zvaničnu medicinu (operacija, radiokemoterapija), a poslije toga sada dobivam intravenski kurkumin, artesunat i visoke doze vitamina C (više od 50 g). Sada su več dvije godine od operacije, svaka 3 mjeseca radim MRI i zasada nema nikakvih znakova ponovnog rasta tumora. To sam napisao kao informaciju za sve one, koji imaju sličan problem. Nek predlažu svome onkologu takvo lječenje posle zvanične terapije. Bojan
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 18, 2025 7:54 am
Re: Kurkuma i vitamin C intravenski . . .
Intravenska kurkuma i vitamin C fokusiraju se na alternativne tretmane za pacijente s glioblastomom. Učesnici dijele svoja lična iskustva i preporučuju ove terapije kao komplementarne opcije nakon konvencionalnih medicinskih intervencija.
poppy playtime chapter 3
poppy playtime chapter 3
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 09, 2025 11:11 am
Činjenica da ste zadržali stabilan status dvije godine nakon liječenja, posebno sa malignim tumorom kao što je GBM, vrlo je ohrabrujuća. Kombinacija konvencionalnog liječenja (operacija, radioterapija, kemoterapija) i pomoćnih terapija kao što su kurkumin, artesunat i visoke doze vitamina C također je tema interesovanja i istraživanja.s56bfb napisao: ↑Ned Feb 13, 2022 3:47 pm Pozdrav svima, kod lječenja moždanog tumora (glioblastom, tip IV) prošao sam kroz zvaničnu medicinu (operacija, radiokemoterapija), a poslije toga sada dobivam intravenski kurkumin, artesunat i visoke doze vitamina C (više od 50 g). Sada su več dvije godine od operacije, svaka 3 mjeseca radim MRI i zasada nema nikakvih znakova ponovnog rasta tumora. To sam napisao kao informaciju za sve one, koji imaju sličan problem. Nek predlažu svome onkologu takvo lječenje posle zvanične terapije. Bojan hole io online
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 24, 2025 5:48 am
Hvala Vam puno što ste podijelili svoje iskustvo s nama. Vaša priča ulijeva nadu i daje vrijedne informacije svima koji se suočavaju s teškom dijagnozom glioblastoma.s56bfb napisao: ↑Ned Feb 13, 2022 3:47 pm Pozdrav svima, kod lječenja moždanog tumora (glioblastom, tip IV) prošao sam kroz zvaničnu medicinu (operacija, radiokemoterapija), a poslije toga sada dobivam intravenski kurkumin, artesunat i visoke doze vitamina C (više od 50 g). Sada su več dvije godine od operacije, svaka 3 mjeseca radim MRI i zasada nema nikakvih znakova ponovnog rasta tumora. To sam napisao kao informaciju za sve one, koji imaju sličan problem. Nek predlažu svome onkologu takvo lječenje posle zvanične terapije. Bojan cookie clicker
Dvije godine bez znakova ponovnog rasta tumora nakon operacije, radiokemoterapije i ovakvog dodatnog režima liječenja je zaista ohrabrujuće. Vjerujem da će Vaše iskustvo biti od velike pomoći drugima koji traže informacije i mogućnosti liječenja.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 29, 2025 10:34 am
Želio/željela sam podijeliti svoje lično iskustvo s liječenjem tumora mozga (glioblastom, tip IV). Prošao/prošla sam standardne medicinske procedure, uključujući operaciju i radio-hemoterapiju. Nakon završetka službenog liječenja, počeo/počela sam primati intravenoznu terapiju kurkuminom, artesunatom i visokim dozama vitamina C (preko 50 grama).s56bfb napisao: ↑Ned Feb 13, 2022 3:47 pm Pozdrav svima, kod lječenja moždanog tumora (glioblastom, tip IV) prošao sam kroz zvaničnu medicinu (operacija, radiokemoterapija), a poslije toga sada dobivam intravenski kurkumin, artesunat i visoke doze vitamina C (više od 50 g). Sada su več dvije godine od operacije, svaka 3 mjeseca radim MRI i zasada nema nikakvih znakova ponovnog rasta tumora. Geometry Dash To sam napisao kao informaciju za sve one, koji imaju sličan problem. Nek predlažu svome onkologu takvo lječenje posle zvanične terapije. Bojan
Prošle su dvije godine od moje operacije. Podvrgavam se MRI skeniranju svaka tri mjeseca i do sada nije bilo znakova ponovne pojave tumora. Dijelim ovo kao informaciju za sve koji se suočavaju sa sličnom dijagnozom.