Savet u vezi koksaki virusa
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 25, 2006 11:46 am
Savet u vezi koksaki virusa
Unazad sest meseci imam blago povisenu temperaturu 37 - 37,5,koja je od oktobra meseca konstantna. Uradila sam sve moguce analize: ekg i eho srca, adeno i sve moguce viruse , eho abdomena, rtg pluca i ppd3 test kao i test na koksaki virus. Od svih nalaza pozitivan je bio test na koksaki a titar je bio: CB1 : 512, CB2:512, CB3:64, CB4: 256, CB5:128, i nalaz kardiologa glasi:St post pericarditidem virhosis. Kao terapiju sam dobila koenzim Q10, oligovit,Concor 2,5mg 1\2 dnevno. Ovu terapiju sam postovala dva meseca i kada sam otisla na kontrolu titra (sve na Torlaku radjeno) uplasila sam se rezultata koji sada glasi: CB1: >1024, CB2:>1024, CB3:256, CB4:512, CB5:512. Kardiolog je prokomentarisao da je titar visok i ukljucio mi vitamn C sumeci od 1000mg. Ekg koji redovno kontrolisem je uredu. Ovi rezultati su me potpuno izbacili iz ravnoteze pa sam dobila da pijem Rivotril tablete 2x1/2. Veoma sam zabrinuta sto titar raste a niko nezna da mi objasni zbog cega. Inace sam stalno u kuci na relaciji krevet kupatilo . Da li je neko imao slican problem ovako visokog titra i cime vise da podizem imunitet jer mi je vise muka od pomorandzi, jabuka, sargarepi i cvekle koju i jedem i pijem kao sveze cedjen sok svakog dana.
Maksimalno mirovanje, spustanje metabolizma srcanog misica na minimum, multivitaminska terapija i antioksidansi. Standardni protokol, tako da vam je vas ordinarijus dao odlicnu terapiju! Ukljucenjem Rivotrila, verovatno je zeleo da utice na brzinu vaseg metabolizma ali ne znam kakva vam je aktivnost stitne zlezde?
Kako god, na svu primenjenu Th, vase stanje nije bolje, vec gore/objektivno/, bez obzira kakva je simptomatologija.
Iako je EKG u redu, nemojte cekati da pokaze dilataciju srcanog misica ili akutni infarkt. Pokusajte da vas hospitalizuju, smatram da je to, obzirom na navedene rezultate titra, itekako indikovano!
Pozdrav!
Kako god, na svu primenjenu Th, vase stanje nije bolje, vec gore/objektivno/, bez obzira kakva je simptomatologija.
Iako je EKG u redu, nemojte cekati da pokaze dilataciju srcanog misica ili akutni infarkt. Pokusajte da vas hospitalizuju, smatram da je to, obzirom na navedene rezultate titra, itekako indikovano!
Pozdrav!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 25, 2006 11:46 am
Ne znam sta da vam kazem, bez obzira na sve navedeno, toliki skok titra nije za igranje...da se ja pitam, vec biste bili hospitalizovani.
Sa srecom!
Sa srecom!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]