metalcaptase 150mg ili 300mg i penicillamin 250mg

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
miodrag2010
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 18, 2013 5:47 am

metalcaptase 150mg ili 300mg i penicillamin 250mg

Post od miodrag2010 »

Zovem se Miodrag i javljam se iz Banja Luke.2006god. su mi u Beogradu otkrili da bolujem od Vilsonove bolesti. Od terapije između ostalog sam koristio penicillamin250mg a kasnije metalcaptasu. Pre izvesnog vramena apoteka koja mi je obezbeđivala metalcaptase me obavijestila da me više nemože snadbijevati ovim lijekom(inače taj lijek nije registrovan ni u bih ,srbiji hrvaskoj,sloveniji ali se na osnovu nekih dozvola ipak mogu uvesti iz inostranstva),jer više niko ne uvozi ovaj lijek u bih.Poznato mi je da u Srbiji postoje neke specijalizovane apoteka za lijekove za rijetku bolest,npr Beograd(apoteka Sveti Sava),ali ove apoteke daju lijekove samo za pacijente iz Srbije. Pa bih zato zamolio sve one koji znaju neku apoteku u Beogradu ili Novom Sadu koje drže ovaj lijek da mi hitno napiu naziv te aoteke i adresu. POZDRAV IZ PRELIJEPE BANJA LUKE
nenad83
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 25, 2025 11:57 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: metalcaptase 150mg ili 300mg i penicillamin 250mg

Post od nenad83 »

miodrag2010 napisao: Uto Mar 19, 2013 10:21 pm Zovem se Miodrag i javljam se iz Banja Luke.2006god. su mi u Beogradu otkrili da bolujem od Vilsonove bolesti. Od terapije između ostalog sam koristio penicillamin250mg a kasnije metalcaptasu. Pre izvesnog vramena apoteka koja mi je obezbeđivala metalcaptase me obavijestila da me više nemože snadbijevati ovim lijekom(inače taj lijek nije registrovan ni u bih ,srbiji hrvaskoj,sloveniji ali se na osnovu nekih dozvola ipak mogu uvesti iz inostranstva),jer više niko ne uvozi ovaj lijek u bih.Poznato mi je da u Srbiji postoje neke specijalizovane apoteka za lijekove za rijetku bolest,npr Beograd(apoteka Sveti Sava),ali ove apoteke daju lijekove samo za pacijente iz Srbije. Pa bih zato zamolio sve one koji znaju neku apoteku u Beogradu ili Novom Sadu koje drže ovaj lijek da mi hitno napiu naziv te aoteke i adresu. POZDRAV IZ PRELIJEPE BANJA LUKE

Pozdrav prijatelju, Meni je MB Wilson dijagnostifikovan 2009 godine, vidim da je tema jako stara ali bi volio da vas upoznam licno i da razmjenimo iskustva.
Ja ljekove nabvljam iz inostranstva pa mogu i vama. inače sam moze se reci sugradjanin i zivim u Tesliću Banja Vrucica.

Ako kome treba ljekova metalcaptase 300mg imam neke zalihe vecu kolicinu.
Moj Broj telefona je 0043650 7108205 dostupan i na viber ili whatsapp
Odgovori