odlaganje ciklusa primolut nor tabletama

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
frida kahlo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2012 1:21 pm

odlaganje ciklusa primolut nor tabletama

Post od frida kahlo »

u cilju odlaganja ciklusa uzela sam Primolut Nor tablete (5 mg).Interesuje me da li, s' obzriom da bih trebala dobiti za 2 dana, a danas uzimam prvu tabletu, smijem koristiti po 2 tablete narednih 7 dana, ili se ipak ne preporucuje koriscenje na toliki period?
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: odlaganje ciklusa primolut nor tabletama

Post od Cat »

"Odlaganje menstruacije: 1 tableta 2 do 3 puta na dan u trajanju najduže 10 do 14 dana, počevši otprilike tri dana pre očekivane menstruacije. Krvavljenje će se javiti 2-3 dana po prestanku uzimanja tableta." OK je što ipak pitaš ali sve ovo što sam ti napisala piše u uputstvu koje si dobila sa kutijom.
bobicat
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2012 2:40 am

Post od bobicat »

pre 3 dana sam zavrsila terapiju primolut nor(pila sam ih u cilju odlaganja menstruacije) i jos uvek nisam dobila....na leku pise da se 3 dana nakon prestanka terapije dobije menstruacija.da li se nekome jos to desavalo?da li bih trebala da se brinem? :/
hvala
pozdrav :)
NecaPereca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 17, 2023 12:06 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od NecaPereca »

Pozdrav... uskoro idem na more a moraću da odlažem menstrruaciju. Zanima me da li su ove tablete ok i kako se piju? Kad počinju, a kad završavaju?
huanmariess
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 19, 2025 6:58 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od huanmariess »

Due to my upcoming trip to the sea, I will have to postpone my period. I would like to know if these pills are safe to use, how to take them, and when they start and stop.
io games
Odgovori