kako smo pobedli rak kostiju

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
malz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 22, 2016 3:27 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

kako smo pobedli rak kostiju

Post od malz »

Poštovani ,
želeo bih da podelim sa Vama moju priču, možda će neko izvući neku pouku a nadam se da će nekom i pomoći.
Dakle priča počinje u Junu 2015 god. kada mi supruga saopštava da njenom tati a mom tastu nije dobro i da se jako loše oseća posle 14-to godišnjeg lečenja na VMA i da su mu rekli da dođe na kontrolu za 6 meseci a da mu nisu dali nikakve lekove tom prilikom. Njegova bolest je bila rak prostate koji je metastazirao na kostima. Tada počinje trka sa vremenom jer je bolest sve više uzimala maha a bolovi su bili sve intenzivniji .Prvo smo zahvaljujući ovom forumu nabavili Albanski petrolej i krenuli sa primenom, naravno sve vreme smo tražili još neko rešenje. Tada smo saznali za jednog lekara koji ima svoju ordinaciju u okolini Beograda i uspeli smo da na osnovu molbe zakažemo hitan pregled. Pregledu sam prisustvovao lično i u sve što se posle toga događalo bio sam uključen tako da je priča iz prve ruke sve sam svojim očima video niko mi ništa nije prepričavao. Moj tast koji je po svim dosadašnjim iskustvima ljudi koji su bolovali od ove strašne bolesti trebao da umre u velikim bolovima, primenom prepisanog tretmana nije uzeo ni jednu jedinu tabletu protiv bolova od 10.07.2015 do danas 22.01.2016 dnevno prepešači oko 5 km i sam o sebi brine u svojoj 82-oj godini života, a da pri tom ne pije nijedan teški lek , već isključivo suplemente.Njegovo stanje je svakodnevno vidljivo bolje.
Pozdrav Zoran-
perecaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 25, 2016 5:54 pm

Re: kako smo pobedli rak kostiju

Post od perecaa »

Da li mozete napisati ime doktora ?
malz
Novi član
Novi član

Post od malz »

Postovani,

doktor se zove Eisah Alizadeh diplomirao je u Novom Sadu vrlo je neobican , poreklom je Iranac a majka mu je Grkinja. Broj njegove ordinacije je 069-711-620 , zakazuje se pregled i prvi pregled kosta 2000,00 din , slobodno se pozovite na mene (puno ljudi sam vec uputio kodnjega i u ogromnoj vecini su zadovoljni i uspesno su resili svoje probleme).

Zelim Vam svu srecu,

pozdrav Zoran Mitrovic
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Чиме га је лечио?
malz
Novi član
Novi član

Post od malz »

Koristi vitamine minerale i suplemente po tacno utvrdjenom rasporedu i satnici.
bjak
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Sep 14, 2014 3:45 pm

Post od bjak »

malz napisao:Poštovani ,
želeo bih da podelim sa Vama moju priču, možda će neko izvući neku pouku a nadam se da će nekom i pomoći.
Dakle priča počinje u Junu 2015 god. kada mi supruga saopštava da njenom tati a mom tastu nije dobro i da se jako loše oseća posle 14-to godišnjeg lečenja na VMA i da su mu rekli da dođe na kontrolu za 6 meseci a da mu nisu dali nikakve lekove tom prilikom. Njegova bolest je bila rak prostate koji je metastazirao na kostima. Tada počinje trka sa vremenom jer je bolest sve više uzimala maha a bolovi su bili sve intenzivniji .Prvo smo zahvaljujući ovom forumu nabavili Albanski petrolej i krenuli sa primenom, naravno sve vreme smo tražili još neko rešenje. Tada smo saznali za jednog lekara koji ima svoju ordinaciju u okolini Beograda i uspeli smo da na osnovu molbe zakažemo hitan pregled. Pregledu sam prisustvovao lično i u sve što se posle toga događalo bio sam uključen tako da je priča iz prve ruke sve sam svojim očima video niko mi ništa nije prepričavao. Moj tast koji je po svim dosadašnjim iskustvima ljudi koji su bolovali od ove strašne bolesti trebao da umre u velikim bolovima, primenom prepisanog tretmana nije uzeo ni jednu jedinu tabletu protiv bolova od 10.07.2015 do danas 22.01.2016 dnevno prepešači oko 5 km i sam o sebi brine u svojoj 82-oj godini života, a da pri tom ne pije nijedan teški lek , već isključivo suplemente.Njegovo stanje je svakodnevno vidljivo bolje.
Pozdrav Zoran-
Zanimljivo,sta konkretno koristi,imajuci u vidu da je rak na kostima veoma tesko oboljenje.
SanjaSSSS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 31, 2020 12:18 am

Post od SanjaSSSS »

Isa je prevarant, on i njegova tasta koja radi sa njim navlace ljude sa pricom da je nju izlecio od raka sa metastazama i da su joj doktori navodno dali 28 dana zivota. Mog tatu smo odveli kod njega zbog bolova u ledjima, pregledao ga i rekao da nije nista ozbiljno i dao mu te njegove suplemente koji kostaju 30000 din za mesec dana. Kad smo videli da mu je sve gore i gore odveli smo ga na magnetnu gde su ustanovili mestastaze na mozgu a posle na drugom pregledu metastaze na jetri, bubregu i primarni tumor na plucima. Opet smo otisli kod Ise i on je rekao samo neka pije tu njegovu terapiju i izlecice se i daje garanciju 100%, a da ne sme da koristi nista drugo npr.kanabisovo ulje, petrolej... samo njegove suplemente i kad bude isao na hemoterapiju nece ni osetiti nezeljena dejstva i izlecice se. Tata mu je verovao i do zadnjeg dana je pio svaki dan u isto vreme sve kako mu je rekao. Posle prve hemoterapije stanje mu se pogorsalo i rak se prosirio jos vise, iako je Isa dao njegov suplement od kod rak vise ne napreduje. Kad sam ga nazvala i rekla da mi je tata upao u polu komu i da se rak jos vise prosirio rekao mi je zao mi je i moj otac je umro i to bez karcinoma... To su prevaranti koji uzimaju pare na tudjoj muci.
Maryfor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 29, 2024 11:36 am

Post od Maryfor »

Pravi su prevaranti,on je onako simpatičan covek možda bi mu fore i prošle da nema tako pohlepni tastu🤣zapravo se bave marketinskom prodajom suplemenata,tako da im ordinacija dodje kao dobra podloga za to🤣🤣
Ljudi se u problemu hvataju za svaku slamku,suplementi su svakako ok i mozete ih sami poručivati i koristiti a ne širiti njihovu mrežu.Retko ko misli o svom zdravlju i koristi suplemente,a kada Dr isa to preporuci onda nije problem dati trideset i vise hiljada za iste🤣
Odgovori