Bio sam kod dva neurologa(jedan iz centra samo za glavobolje),neurohirurga,oftalmologa(ocna klinika),neuroftalmologa,otorinolaringologa,socioterapeuta,na skener glave,krvna slika,ekg,mozda jos nesto, ali niko nije nista utvrdio

Boli me vec oko 2 godine, al ono sto sam zapisivao je da u proteklih 30 dana,svaki dan me je bolela,razlicitim intezitetom. U tom jednom periodu sam bio i na moru.
Znaci kad sam skroz opusten zaboravim na to,al ponekad ako mi je jaca, osecam bol iako sam opusten.
Jesam pod stresom skoro svaki dan(intezitet varira,nista nije strasno)-skola,porodica...
Ali mene boli i kad nema nikakvih razloga,znaci mir tisina, nema stresa...
Malo mi je nizi pritisak,al i kad mi je normalan,isto me boli...Kad popijem kafu il nesto sto dize pritisak,osetim blago poboljsanje nekad,ne uvek.
Postajem depresivan,i sve sam neraspolozeniji u poslednje vreme.
Da li bi mi psihijatar moze pomoci? Mozda bi mi on pomogao da resim neke licne probleme, ali ne znam koliko ce ta poseta uticati dalje u zivotu(npr da mi pise u diagnozi,kartonu il gde vec nem' pojma)? I da li se to placa il kako?
Necu da me smeste negde kao da se opustim, pa da se kasnije kajem zbog toga... :S