pitanje oko trudnoće

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
hors
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 9:06 pm

pitanje oko trudnoće

Post od hors »

zanimaju me prvi simptomi trudnoće , znaći oni prije izostanka menestrualnog ciklusa !

Hvala !
sofia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Avg 07, 2005 2:29 am

Post od sofia »

Ja nisam imala bas nikakve simptome!
Mary Poppins
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 13, 2007 4:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Mary Poppins »

Hors, to ti je kod svake trudnoće različito. Čak jedna žena u različitim trudnoćama ima različite simptome.
Osim izostanka menstruacije (koja čak i ne mora potpuno da izostane) sve ostalo je moguće.
Mogući su bolovi u grudima, pospanost, osećaj kao da će menstruacija doći sledeći dan... a opet sve to može da izostane, ili isti ti simptomi mogu da se jave i bez trudnoće.
maja82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 07, 2007 8:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od maja82 »

Kod mene su prvi siptomi bili bol u stomaku, kao oni bolovi u toku menstruacije, i natecene grudi, koje su me takodje boljele. Poslije kasnjenja menstruacije uslijedila je pospanost. Ali najbolje je da uradis test, pa da znas tacno, malo vremena da se sve sumnje otklone!
sanjicale
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 26, 2007 12:48 pm

pomoc!!

Post od sanjicale »

Posto sam prvi put ovde imala bi neka pitanja.Zadnji menzis mi je bio 29.11.2007 ali i u to nisam sigurna jer sam takva lenjavica i uvek zaboravim taj datum nikad ne zapisem.Medjutim imala sam odnos sa muzem 13.12.2007 i nismo se pazili nesto po onim kalendarima su mi to bili plodni dani.24.12.2007 sam dobila i evo jos uvek imam,znam da mnoge devojke prva tri meseca trudnoce mogu dobijati e sad me zanima posle koliko vremena ovog menzisa mogu da uradim test trudnoce?aha u ovom menzisu sada nisam primetila da je drugaciji,obilniji ili slabiji jos samo neznam koliko ce trajati ali eto kad mogu da uradim test.jel moguce da su to bili plodni dani a da ne ostanem trudna,inace imam devojcicu staru tri godine i sa njom sam ubola iz prve samo taj put se nisam pazila i znam tacan datum.nemam nikakve simptome osim umora a s obzrom da su trudnicki i pms simpotmi slicni otkud bi znala.molim vas za odgovor i kad mogu da izvadim krv.Hvala
lubilia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 09, 2007 1:19 am

Post od lubilia »

Mozes da uradis test i dok ti krvarenje traje, test reaguje na bhcg iz urina.
Mozes da budes trudna i da krvaris, a mozda ipak imas menstruaciju.
Ako je menstruacija, onda kad prestane, opet u akciju, pa test oko ocekivane sledece menstruacije.
Odgovori