zanimaju me prvi simptomi trudnoće , znaći oni prije izostanka menestrualnog ciklusa !
Hvala !
pitanje oko trudnoće
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Nov 13, 2007 4:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hors, to ti je kod svake trudnoće različito. Čak jedna žena u različitim trudnoćama ima različite simptome.
Osim izostanka menstruacije (koja čak i ne mora potpuno da izostane) sve ostalo je moguće.
Mogući su bolovi u grudima, pospanost, osećaj kao da će menstruacija doći sledeći dan... a opet sve to može da izostane, ili isti ti simptomi mogu da se jave i bez trudnoće.
Osim izostanka menstruacije (koja čak i ne mora potpuno da izostane) sve ostalo je moguće.
Mogući su bolovi u grudima, pospanost, osećaj kao da će menstruacija doći sledeći dan... a opet sve to može da izostane, ili isti ti simptomi mogu da se jave i bez trudnoće.
pomoc!!
Posto sam prvi put ovde imala bi neka pitanja.Zadnji menzis mi je bio 29.11.2007 ali i u to nisam sigurna jer sam takva lenjavica i uvek zaboravim taj datum nikad ne zapisem.Medjutim imala sam odnos sa muzem 13.12.2007 i nismo se pazili nesto po onim kalendarima su mi to bili plodni dani.24.12.2007 sam dobila i evo jos uvek imam,znam da mnoge devojke prva tri meseca trudnoce mogu dobijati e sad me zanima posle koliko vremena ovog menzisa mogu da uradim test trudnoce?aha u ovom menzisu sada nisam primetila da je drugaciji,obilniji ili slabiji jos samo neznam koliko ce trajati ali eto kad mogu da uradim test.jel moguce da su to bili plodni dani a da ne ostanem trudna,inace imam devojcicu staru tri godine i sa njom sam ubola iz prve samo taj put se nisam pazila i znam tacan datum.nemam nikakve simptome osim umora a s obzrom da su trudnicki i pms simpotmi slicni otkud bi znala.molim vas za odgovor i kad mogu da izvadim krv.Hvala