pilece grudi

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Inspektor_luki
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 12:44 pm

pilece grudi

Post od Inspektor_luki »

Pozdrav. Imam 17 godina i imam pilece grudi.Negde sa 10,11 godina bile su malo izrazene,ali nisu se skoro ni videle.U to vreme trenirao sam fudbal.Onda sam se razboleo i usled naglog gojenja dobio sam izrazene grudi,to mi je bio veliki kompleks,i a i pio sam dosta lekova zbog bolesti.Onda sam ozdravio pre tri godine,pre godinu ipo dana smrsao,i grudi su se smanjile,imao sam istu tezinu i visinu,i bio sam krupan ali ne i debeo,ali grudi su ostale,ne tako izrazene,ali videle su se,pogotovo leti kada nosim majicu.Voleo bi da mi budu ko i kod mojih vrsnjaka,keva mi kaze da uobrazam, i da ih uopste nema,i rekla mi je sta bi trebao da kaze tvoj drug na primer koji je mali a ti si visok i zgodan.Pitao sam i psihologa,kod koje sam isao za vreme bolesti,a ona mi je rekla da ona uopste nije videla preko leta kad sam bio kod nje da imam pilece grudi,to isto kazem i burazeru,svi kazu da tripujem,a neko mi kaze da radim vezbe.Poceo sam sa sklekovima,i sad cu sa zgibovima,ali ne vidim neke rezultate.Samo me zanima,da li ce to proci kad budem izasao iz puberteta ili mora hiruskim putem?
Bokiano
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 12:29 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Bokiano »

Imam 19 god.visok 192 cm.tezina 70 kg. visok-mrsav
Takodje imam problem sa kokosijim grudima vec dugo problema i to mi stvara veliki kompleks...Jedem puno ali nikako mi ta hrana ne ulazi u masu jer imam strasno ubrzan metabolizam...
Pokusavao sam na razne nachine da ispravim grudi ali nista stvarno ne pomaze....stvarno je jako nezgodna stvar....
Voles jednom,dal bogatu `il sirotu,to ne bira pamet nego SRCE !!!
Hadna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 10:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Pilece grudi

Post od Hadna »

Pilece grudi nije mnogo strasno treba dosta da se bavis sportom vremenom ce proci.Kad mozes okaci se na sipku i visi jedno 10-setak minuta da bi se povukle!!!
neu3no
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 18, 2007 11:18 am

Post od neu3no »

Deco vi ste dovoljno mladi da imate vremena da te stvari ispravite sportom.

Simptomatično je što ste za kompjuterom, na internetu, i što tražite rešenje za svoj problem, čji uzrok je sad već potpuno očigledan.
Odgovori