BOL U LEVOJ RUCI

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
njanja22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 17, 2007 11:29 am

BOL U LEVOJ RUCI

Post od njanja22 »

Mojoj prijateljici se prvi put pre nekih 15 dana javio bol u levoj ruci. Bol je u dubini ruke, ponekad se cini da je samo u delu od lakta na gore, po nekad od lakta na dole, a ponekad u celoj ruci. Bol nije neprekidan, ali kada ga ima jedino sto joj prija je ili da pritisne na sredini dlana neki zivac ili sta vec tu ima, a i ako prisloni dlan na nesto toplo ili hladno bol takodje nestane. Krvna slika je radjena pre 40 dana i sve je bilo u redu, mada u tom periodu jos uvek nije osecala bol u ruci. Jedino gde je bilo odstupanje je MCH i to ako je dozvoljena vrednost, cini mi se 31 njoj je MCH bio 32. Kada se bol prvi put javio trajao je nekih 5 dana, posle ga nije bilo nedelju dana i sada se opet javio i traje vec 2-3 dana. Ona ima 30 godina Molim vas da mi odgovorite jer je ona cula za niz slucajeva gde je ljudima pocelo sa bolom u ruci a na kraju je otkrivena leukemija, pa je zabrinuta. Hvala
kiki222
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 31, 2007 11:48 pm

Post od kiki222 »

Pa trebalo bi da snimi ruku,zasto nije vec!?Kada je bol vec toliko dugo prisutan znaci opominje da nesto nije ok.Ne verujem da je leukemija....Nisam dr.....ali nekako mislim da je najbolje da ode i detaljno je preglada uostalom mislim da ce joj lekar ipak dati adekvatno uputstvo sta dalje da radi.Ne bi trebalo odugovlaciti iako ne mora nista ozbiljno da bude.Da li je udarala tu ruku ranije ili lomila?Mozda pocetak reume?Ne znam,ipak mora kod strucnog lica,krvna slika mislim da nije dovoljna..Svako dobro zelim....pozdrav
njanja22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 17, 2007 11:29 am

Post od njanja22 »

Nije ni udarala, ni lomila ruku nikada. Nista nam nije jasno. Nece da ide kod lekara jos uvek, ja je ubedjujem. Hvala u svakom slucaju na posvecenom vremenu. A to da je radjena krvna slika navela sam zbog leukemije jer je radjena i biohemija i sve, sve je potpuno ok, pa mi je neverovatno ako slucajno postoji nesto ozbiljno da krvna slika bude potpuno ok. Jos jednom HVALa
kiki222
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 31, 2007 11:48 pm

Post od kiki222 »

Mora da ide kod dr. sve uradi da je ubedis a malo je to i neozbiljno sa njene strane,zasto trpeti nesto ili ti bilo sta u zivotu ako to "nesto" moze da se otkloni,pa logicno da ne treba i za svaki problem treba traziti resenje pogotovo kada je zdravlje u pitanju.Vodi je nemoj ni da je pitas...POzzdrav
Odgovori