BOL U LEVOJ RUCI

Podforum za sva pitanja vezana za dijagnostičke procedure, skener, rendgenski snimci, magnetna rezonanca, scintigrafija, gastroskopija, kolonoskopija, kolposkopija. Tumačenja, saveti, edukacija.

Moderator: moderato

Odgovori
njanja22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 17, 2007 11:29 am

BOL U LEVOJ RUCI

Post od njanja22 »

Mojoj prijateljici se prvi put pre nekih 15 dana javio bol u levoj ruci. Bol je u dubini ruke, ponekad se cini da je samo u delu od lakta na gore, po nekad od lakta na dole, a ponekad u celoj ruci. Bol nije neprekidan, ali kada ga ima jedino sto joj prija je ili da pritisne na sredini dlana neki zivac ili sta vec tu ima, a i ako prisloni dlan na nesto toplo ili hladno bol takodje nestane. Krvna slika je radjena pre 40 dana i sve je bilo u redu, mada u tom periodu jos uvek nije osecala bol u ruci. Jedino gde je bilo odstupanje je MCH i to ako je dozvoljena vrednost, cini mi se 31 njoj je MCH bio 32. Kada se bol prvi put javio trajao je nekih 5 dana, posle ga nije bilo nedelju dana i sada se opet javio i traje vec 2-3 dana. Ona ima 30 godina Molim vas da mi odgovorite jer je ona cula za niz slucajeva gde je ljudima pocelo sa bolom u ruci a na kraju je otkrivena leukemija, pa je zabrinuta. Hvala
Odgovori