Kako pomoci nekom da prezivi cekanje do rezultata biopsije?
Kako pomoci nekom da prezivi cekanje do rezultata biopsije?
Koliko god se trudili da se ponasamo normalno, cak i da se ludiramo, depresija nas guta. Kako pomoci bliznjem da mu ne zvoni u usima 24h, famozna recenica lekara: "Vi mozda bolujete od neceg, sto se leci ili od cancera koji se ne leci, sarko ili limfom pitanje je sad!?" Nazalost nalazi biopsije ne dobijaju se brzo! Ima li neko ideju?
Draga,prvo sve se leci.Drugo pokusajte da zivite u danu danasnjem i da ne mislite na to.E to je najteze,misli,misli,misli...one te uvedu u lavirint i odvuku...A koliko si jak,da shvatis da se bolesti i to teske desavaju i nama ,a ne samo drugima.Ima nade to je najvaznije ,drzi se i sve ide svojim tokom.
Svako dobro vam zelimo i niste sami,puno ljudi na ovom forumu dele slicne stvari ,a ima malo i humora.
Svako dobro vam zelimo i niste sami,puno ljudi na ovom forumu dele slicne stvari ,a ima malo i humora.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Rezultati biopsije
Draga Lina,
Iz vlastitog iskustva mogu da ti kazem da je to cekanje ubitacno.
A na pocetku da ti kazem da nije istina da se kancer ne leci! Dijagnoza jeste strasna, ali na svu srecu nisu vise ona stara vremena, sankcije....tako da ima najnovijih lekova pa cak i ako se bolest vrati nakon 5 godina, pa sta? Opet se prodje hemo terapija, pa se opet dobije sledecih 5 godina. Ja verujem u ovu pricu iz prostog razloga sto sam upravo zavrsila hemo terapiju i ubedjena sam da sam u ovom trenutku izlecena. (Zamisli kako je onima koji su npr.dijabeticari. Oni se svakodnevno zezaju sa injekcijama, dijetama, pate od neuropatije itd.
Ja sam na rezultate cekala 45 dana, mada je receno da se to zavrsava za 10 dana! I na kraju je rezultat bio - kancer. (Ko ceka taj doceka)
Znaci, ako sve ide kako treba to vreme do dobijanja rezultata treba provesti sto vise u drustvu. Nemoguce je uopste ne razmisljati o tome, ali je potrebno svesti prisecanje na rezultate - na sto je moguce manju meru.
Ja sam npr. koristila i kapi od valerijane, ako mi bas bude tesko - uzimala sam bromazepam.
Tek kasnije sam dobila od psihijatra Ksalol, ali to je sada vec neka druga mracna prica.
To cekanje jeste stres - ali na srecu ne traje toliko dugo (sem ako nisi baksuz kao ja)
Iz vlastitog iskustva mogu da ti kazem da je to cekanje ubitacno.
A na pocetku da ti kazem da nije istina da se kancer ne leci! Dijagnoza jeste strasna, ali na svu srecu nisu vise ona stara vremena, sankcije....tako da ima najnovijih lekova pa cak i ako se bolest vrati nakon 5 godina, pa sta? Opet se prodje hemo terapija, pa se opet dobije sledecih 5 godina. Ja verujem u ovu pricu iz prostog razloga sto sam upravo zavrsila hemo terapiju i ubedjena sam da sam u ovom trenutku izlecena. (Zamisli kako je onima koji su npr.dijabeticari. Oni se svakodnevno zezaju sa injekcijama, dijetama, pate od neuropatije itd.
Ja sam na rezultate cekala 45 dana, mada je receno da se to zavrsava za 10 dana! I na kraju je rezultat bio - kancer. (Ko ceka taj doceka)
Znaci, ako sve ide kako treba to vreme do dobijanja rezultata treba provesti sto vise u drustvu. Nemoguce je uopste ne razmisljati o tome, ali je potrebno svesti prisecanje na rezultate - na sto je moguce manju meru.
Ja sam npr. koristila i kapi od valerijane, ako mi bas bude tesko - uzimala sam bromazepam.
Tek kasnije sam dobila od psihijatra Ksalol, ali to je sada vec neka druga mracna prica.
To cekanje jeste stres - ali na srecu ne traje toliko dugo (sem ako nisi baksuz kao ja)
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 11:59 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pa iako sam specijalizant onkologije,umrla sam od straha dok sam cekala!Meni je pomogao odlazak u Crkvu i obracanje Bogu,a posle sam morala da se nosim sa zivotom,pa nisam imala vremena da mislim.Uzasno sam se plasila mrcvarenja koje bi moj otac morao da prodje i to zato sto sam znala njegovu narav,vise nego bilo sta drugo!Ne znam koliko puta sam ovo ponovila,ali nema ni neizlecivog raka ni neizlecivog stadijuma!To je ljudima uduvano u glavu da je rak smrtna presuda!gluposti!nije tacno!Sam marketing!Da bi lekari posle bili cudotvorci,a nisu!Izlecivo,dosadno i psiholoski slama,ali je izlecivo i sa njim u potpunosti moze da se zivi normalno!ima mnogo gorih bolesti,neizlecivih,a da ne pricam o autobusima
Mali savet.ako se lecite u Bg za ovu vrstu bolesti potrazite prof.Ivu Elezovic_a.Ima jos mnogo vrsnih strucnjaka,naravno...

Stigli su prvi rezultati PH
Hvala vam svima,
stigli su prvi rezultati, Hockinov limfom je po sredi, sad predstoje histo-hemijske analize, imuno-globulinski testovi.... da bi smo saznali koji je stadijum, nadam se da spadamo u grupu kojoj ima leka!
stigli su prvi rezultati, Hockinov limfom je po sredi, sad predstoje histo-hemijske analize, imuno-globulinski testovi.... da bi smo saznali koji je stadijum, nadam se da spadamo u grupu kojoj ima leka!