Posto ne mogu da odgovorim u okviru teme,ponovo otvaram novu,grrrrr...Ovako,uspela sam da procitam *micin* odgovor.surutka u prahu se pokazala kao odlicna svim pacijentima koji su je koristili(znam blizu 40 oro ljudi)Niko nije imao problema...

Stvarno bih volela da znam zasto nije zdrava.

Sto se tice "zamagljivanja"rezultata ,pa ona se i koristi da bi jetru sto duze odrzala sposobnom da vrsi svoje funkcije(izmedju ostalog detoksikacije),sto znaci da treba da transaminaze budu sto blize normali!Ona ne daje lazno dobre rzultate,prosto- rezultati su dobri jer stiti jetru...Cesto zbog toksicnog dejstva HT na jetru HT mora da se prekine,a uz surutku cesto moze da se nastavi

Nije pokazala nikakvo (sinergisticko niti antagonisticko dejstvo sa do sada kod nas koriscenim citostaticima)...e,sad postoje citostatici koji se nikako ne mogu koristit uz mlecne proteine,ali ni uz alkohol,kostunjavo voce...s tim sto kod nas jos nisu registrovani,a to lekar svakako naglasava.nema nikakve veze sa 'lazno dobrim" rezulatatima...Bobans hvala na preporuci,ali ne ide ni tako,ko da mi se

ruga.Evelina,odgovorila sam Vam na pitanje u
da se umesam 2,jer prosto ne mogu drugacije ni da citam ni da odgovaram na neke teme iz meni nepoznatog razloga kompjuter me bojkotuje:( *mico*,svakako poslusajte svog lekara,ipak je povernje najvaznije,a ako mozete molim Vas saznajte zasto surutka u prahu nije zdrava...Pozdarv svima!