Ko zna nesto neka mi pojasni molim vas
Ko zna nesto neka mi pojasni molim vas
Imam kondilome na grlicu.....doktor mi je predlozio konizaciju sto sam odmah prihvatila.....ali sta posle toga ?????Moj partner je bio promiskuitetan....on nema koindilome ali je verovatno nosilac virusa....sta ako me opet zarazi ????Molim za bilo kakvu pomoc ....
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Ko zna nesto neka mi pojasni molim vas
Ili koristite zastitu pri svakom odnosu ili pormenite partnera ili se pomirite sa tim da imate virus i da cete ga pri svakom odnosu ponovo dobiti tj da ce se kolicina virusa koji izazivaju kondilome povecati!
I partner i vi uradite analize, saznajte koji virus Herpesa je u pitanju kako biste znali da li st eu riziku od dobijanja raka grlica materice ili steriliteta!
I partner i vi uradite analize, saznajte koji virus Herpesa je u pitanju kako biste znali da li st eu riziku od dobijanja raka grlica materice ili steriliteta!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Hvala.....kakve analize partner treba da uradi....procitala sam da ne postoji test za muskarce na HPV....
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Analize podrazumevaju analize krvi, izvadi se krv i u laboratoriji trazite da se urade analize na humane papiloma viruse! To malo kosta i ne pokriva socijalno ali ako hocete ad znate koji virus delite izmedju sebe to je jedini nacin!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.