Ko zna nesto neka mi pojasni molim vas

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
cudovica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 04, 2013 3:39 pm

Ko zna nesto neka mi pojasni molim vas

Post od cudovica »

Imam kondilome na grlicu.....doktor mi je predlozio konizaciju sto sam odmah prihvatila.....ali sta posle toga ?????Moj partner je bio promiskuitetan....on nema koindilome ali je verovatno nosilac virusa....sta ako me opet zarazi ????Molim za bilo kakvu pomoc ....
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Ko zna nesto neka mi pojasni molim vas

Post od tamaraft »

Ili koristite zastitu pri svakom odnosu ili pormenite partnera ili se pomirite sa tim da imate virus i da cete ga pri svakom odnosu ponovo dobiti tj da ce se kolicina virusa koji izazivaju kondilome povecati!

I partner i vi uradite analize, saznajte koji virus Herpesa je u pitanju kako biste znali da li st eu riziku od dobijanja raka grlica materice ili steriliteta!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
cudovica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 04, 2013 3:39 pm

Post od cudovica »

Hvala.....kakve analize partner treba da uradi....procitala sam da ne postoji test za muskarce na HPV....
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

:) Svasta covek moze cuje :)

Analize podrazumevaju analize krvi, izvadi se krv i u laboratoriji trazite da se urade analize na humane papiloma viruse! To malo kosta i ne pokriva socijalno ali ako hocete ad znate koji virus delite izmedju sebe to je jedini nacin!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori