varikokela
varikokela
Imala sam vezu sa jednim 35togodišnjim čovjekom.Nakon mjesec dana zabavljanja pokazao mi je nalaz na kome je pisalo varikokela.Pitao me šta mislim o tome a ja sam mu rekla da je to problem koji ćemo nas dvoje prevazići.Naime nezadovoljan medicinskim osobljem u BL.pomoć je potražio u ZG.dijagnoza je bila ista bar mi je tako rekao pošto te nalaze nisam vidjela.Nezadovoljna intimnim odnosima(kojih uopšte nije ni bilo,a i jednom kad smo pokušali završilo je njegovom masturbacijom),zatražila sam sve nalaze no naime on ih je bio izgubio.Kada sam ga pitala da idemo zajedno doktoru rekao mi je da ne može pošto ima jako puno obaveza i da je preopterećen samim sobom a i okolinom i da mu trba vazduha da će mi se javiti kad bude išao.Poslije toga ja sam prekinula svaki kontakt s njim iz straha da se naša veza ustvari zasnivala na lažima.Molim vas da mi pomognete i odgovorite na pitanja;da li ljudi koji imaju varikokelu mogu nesmetano da imaju odnos?Da li se spermogram vrši i prije operativnog zahvata?Svo vrijeme imam osjećaj da sam bila pokriće za neke druge stvari.Unaprijed vam hvala
o varicocele
Varicocele je zmijoliko prosirenje vena testisa. Cesta je kod muskaraca preko 30 godine. Moze biti posledica tumora na bubregu. Cesto je s lijeve strane. Bolesnik ponekad ima tupu bol, mozda nekad peckanje i svrab. Moze izazavati sterlitet, ali nije pravilo! najbolje lijecenje je hiruski!
Hvala na objašnjenju.Surfajući po netu dosta sam toga pročitala o varicoceli,tako da sam te stvari i znala.Radio je ultrazvuk i nalaz mu je bio super,bubrezi ok-taj nalaz sam vidjela kao i nalaz o varicoceli,ali zato ostale ne-koje je navodno poslije radio i izgubio.Sam njegov pristup problemu mi je pomalo čudan.Nije mi logično da neko ko ima bilo kakav zdravstveni problem izgubi nalaze,a za vadjenje drugih nema vremena.Malo previše neozbiljno za jednu osobu od 35 god.
Ok,slažem se s tobom, ali kad ti osoba kaže "trba mi vazduha ja sam jednostavno puko i pod velikim sam pritiskom samog sebe a i okoline" ,a bože moj pa svako na svoju stranu ostanimo u dobrim odnosima. Pokušali smo i nije išlo. Dala sam mu vazduha da diše punim plućima.Bilo mi je teško ali ga puno volim i nisam ga željela vidjeti nezadovoljnog.No nakon kratkog vremenskog perioda ponovo mi se javio sa sasvim suprotnom pričom; kako On ne diše punim plućima kako mu je jednostavno trebalo malo mira,kako je puko,kako sam ja divna djevojka bla,bla,bla...Čudan tip kao što rekoh. Imam prijateljicu koja je dermatovenerolog i ispričala sam joj cijeli slučaj,zamisli šta mi je rekla- da sam svo vrijeme bila pokriće za neke druge stvari
.A gdje baš ja...?

Re: varikokela
Varikokela nema veze sa potencijom ili odnosnom ! Tu se samo radi o proširenoj veni koja testise snabdeva krvlju. Dakle, ako ti je momak govorio da je to problem i da to ima veze sa odnosom onda nije bio iskren sa tobom a ti verovatno znaš zašto. Pošto sam i sam imao i operisao varikokelu onda ti ovo pričam i iz ličnog iskustva ! Dakle, nikakvih problema ni pre ni posle operacije sa sexom ili potenicijom nisam imao !gajicj napisao:da li ljudi koji imaju varikokelu mogu nesmetano da imaju odnos?
Spermogram se vrši pre operativnog zahvata da bi se videlo da li varikokela uopšte utiče na spermogram. Neki ljudi koji je imaju nemaju problema sa spermogramom dok najčešće ona predstavlja problem. Dakle uradi se spermogram pa ako je loš onda se preporučuje operacija.gajicj napisao:Da li se spermogram vrši i prije operativnog zahvata?Svo vrijeme imam osjećaj da sam bila pokriće za neke druge stvari.Unaprijed vam hvala
Spermogram se par meseci ponovo radi da bi se videli efekti operacije stim što ovo par meseci kod nekih osoba može da bude i do godinu dana potrebnog vremena dok kog nekih samo 2 -3 meseca , što je takodje individualno !
Ako te još nešto zanima slobodno pitaj, puno toga mi se lično izdešavalo tako da bih možda mogao da ti dam odgovor kao neko ko je to već prošao !
Zdravlje je najveće bogatstvo !
ZDRAVO SQL!!!
HVALA TI PUNO NA ODGOVORIMA!!! Ipak mislim da je kod njega bio sasvim drugi problem,a da je varicocela bila samo bačena na papir da bi meni zamazao oči.Bila sam s njim pola godine i bukvalno ga molila da ode na operaciju.(Navodno za varicocelu je znao pola godine prije nego što smo se upoznali).To je trebao uraditi zbog sebe a ne mene.(Rekao mi je da je radio spermogram i da mu je tooootalno loš).Izgovor je navodno bio da nema povjerenje u BL. doktore,pa je odlučio da ide za ZG.Pa se onda dvoumio i za ZG.doktore,pa je htio ići za BG.Mislim da je samo htio dobiti na vremenu.U tih 6mj.zabavljanja pokušali smo imati seksualni odnos ali je on završio njegovom masturbacijom i to pored mene-GROZNO SAM SE OSJEĆALA nije mi rekao ni izvini već mi je rekao da bi možda trebao posjetiti psihijatra poželeo mi laku noć okrenuo mi leđa i zaspao.Svo vrijeme sam pretpostavljala da pati od potencije,no tad sam vidjela da je riječ o nečemu drugom.Ne znam možda sam ja previše preosjetljiva,alli je to stvarno morbidno.Tad mi je stvarno pukao film i zatražila sam sve nalaze....I dalje znaš da ne ponavljam ko švabo tralala.Što se tiče njegovog ponašanja prema meni...NEMAM RIJEČI!!! Bilo mi je stvarno teško,iskreno voljela bih da sam se mnogo prije registrovala na ovaj forum,tad bih mnogo prije otkrila neke stvari,-ali i to je škola I TO SA DOBRIM ZAVRŠETKOM.
HVALA TI PUNO NA ODGOVORIMA!!! Ipak mislim da je kod njega bio sasvim drugi problem,a da je varicocela bila samo bačena na papir da bi meni zamazao oči.Bila sam s njim pola godine i bukvalno ga molila da ode na operaciju.(Navodno za varicocelu je znao pola godine prije nego što smo se upoznali).To je trebao uraditi zbog sebe a ne mene.(Rekao mi je da je radio spermogram i da mu je tooootalno loš).Izgovor je navodno bio da nema povjerenje u BL. doktore,pa je odlučio da ide za ZG.Pa se onda dvoumio i za ZG.doktore,pa je htio ići za BG.Mislim da je samo htio dobiti na vremenu.U tih 6mj.zabavljanja pokušali smo imati seksualni odnos ali je on završio njegovom masturbacijom i to pored mene-GROZNO SAM SE OSJEĆALA nije mi rekao ni izvini već mi je rekao da bi možda trebao posjetiti psihijatra poželeo mi laku noć okrenuo mi leđa i zaspao.Svo vrijeme sam pretpostavljala da pati od potencije,no tad sam vidjela da je riječ o nečemu drugom.Ne znam možda sam ja previše preosjetljiva,alli je to stvarno morbidno.Tad mi je stvarno pukao film i zatražila sam sve nalaze....I dalje znaš da ne ponavljam ko švabo tralala.Što se tiče njegovog ponašanja prema meni...NEMAM RIJEČI!!! Bilo mi je stvarno teško,iskreno voljela bih da sam se mnogo prije registrovala na ovaj forum,tad bih mnogo prije otkrila neke stvari,-ali i to je škola I TO SA DOBRIM ZAVRŠETKOM.
oprosti, ali u dobroj namjeri, ako organske probleme iskljucis, moguce da tvoj decko nije nacisto sa svojim sexualnim opredjeljenjem, pa se i on iznutra lomi, mozda ga i decki privlace , ali zbog sredine male, prijatelja treba da bude sa djevjkom...i onda mu je totalna blokada i konfuzija u mozgu, sto se ispoljava i slabim libidom!
Gajicj, to što se tebi dešava je krajnje čudno !!!
Ne znam šta da ti kažem ali barem meni takvno ponašanje je totalno strano jer tu nešto očigledno ne štima ali nikako. Možda je ipak vreme da ti o svemu tome posle tvoje analize doneseš krajnji zaključak jer ti si najbolje upoznata šta i kako se sve dešavalo sa vama.
Meni izgleda nevidjeno da sam sa devojkom i da nemam seksualni odnos sa njom a pri tome da još i masturbiram pored nje ( ovo mi je nevidjeno perverzno ,odvratno i nastrano ) ???
Očigledno je tu nekome potreban psihijatar a što se tiče poverenja lekara u BL, ZG ili BG zbog operacije varikokele to nema blage veze jer bi to mogao da uradim i ja, iako nemam blage veze sa medicinom. Ta operacija u odnosu na operaciju krajnika je boza e sad znaš koliko je sati i koliko je jednostavna ta operacija. Dakle svaki slepac koji zna da napravi rez da pronadje oštećenu venu ( što se lepo vidi ) i da je samo sveže da krv ne ide više kroz nju ( bukvalno tako ) i na kraju zašije rez može da završi taj posao.
Ako mene pitaš zabranio bih da se to uopšte deklariše kao operacija ! To i moja baba može da uradi a ne neki lekar iz BG, ZG ili BG.
Verovatno ima istine u ovome što je rekao boban202 , al ipak ti ga najbolje možeš analizirati.
Ipak je sve na tebi a ja da sam na tvom mestu znam sigurno šta bih uradio !
Ne znam šta da ti kažem ali barem meni takvno ponašanje je totalno strano jer tu nešto očigledno ne štima ali nikako. Možda je ipak vreme da ti o svemu tome posle tvoje analize doneseš krajnji zaključak jer ti si najbolje upoznata šta i kako se sve dešavalo sa vama.
Meni izgleda nevidjeno da sam sa devojkom i da nemam seksualni odnos sa njom a pri tome da još i masturbiram pored nje ( ovo mi je nevidjeno perverzno ,odvratno i nastrano ) ???

Očigledno je tu nekome potreban psihijatar a što se tiče poverenja lekara u BL, ZG ili BG zbog operacije varikokele to nema blage veze jer bi to mogao da uradim i ja, iako nemam blage veze sa medicinom. Ta operacija u odnosu na operaciju krajnika je boza e sad znaš koliko je sati i koliko je jednostavna ta operacija. Dakle svaki slepac koji zna da napravi rez da pronadje oštećenu venu ( što se lepo vidi ) i da je samo sveže da krv ne ide više kroz nju ( bukvalno tako ) i na kraju zašije rez može da završi taj posao.
Ako mene pitaš zabranio bih da se to uopšte deklariše kao operacija ! To i moja baba može da uradi a ne neki lekar iz BG, ZG ili BG.
Verovatno ima istine u ovome što je rekao boban202 , al ipak ti ga najbolje možeš analizirati.
Ipak je sve na tebi a ja da sam na tvom mestu znam sigurno šta bih uradio !
Zdravlje je najveće bogatstvo !
SQL-pretpostavljam šta bi uradio i vjeruj mi i ja sam to uradila prije par
mjeseci,ali sam jednostavno željela s nekim popričati ko ima ili je imao
problem sa varicocelom da bih bila načisto s nekim stvarima.Da li su moje
sumnje bile opravdane ili ne?! Boban 202 je 100% u pravu.Sad znam šta je to
varicocela i da nema veze s potencijom,a što se tiče psihijatra mislim da mu
on ne može pomoći jer koliko ja znam homoseksualizam nije izlečiv-A GDJE
BAŠ MENE NAĐE???FUJ!!! Ljuta sam sama na sebe što mi je toliko vremena trebalo da
se otvorim drugima i povjerim svoj problem.Cijelo vrijeme je vješto
manipulisao samnom govoreći mi kako imam visok prag tolerancije
eto mi moja tolerancija ispala sam najveća glupača.Sad se nekad znam
našaliti na svoj račun kako znam kako se ljube gejevi no moram priznati u
dubini duše sam još uvijek ogorčena i povrijeđena mada to nastojim prikriti.
HVALA VAM!!!
mjeseci,ali sam jednostavno željela s nekim popričati ko ima ili je imao
problem sa varicocelom da bih bila načisto s nekim stvarima.Da li su moje
sumnje bile opravdane ili ne?! Boban 202 je 100% u pravu.Sad znam šta je to
varicocela i da nema veze s potencijom,a što se tiče psihijatra mislim da mu
on ne može pomoći jer koliko ja znam homoseksualizam nije izlečiv-A GDJE
BAŠ MENE NAĐE???FUJ!!! Ljuta sam sama na sebe što mi je toliko vremena trebalo da
se otvorim drugima i povjerim svoj problem.Cijelo vrijeme je vješto
manipulisao samnom govoreći mi kako imam visok prag tolerancije

eto mi moja tolerancija ispala sam najveća glupača.Sad se nekad znam
našaliti na svoj račun kako znam kako se ljube gejevi no moram priznati u
dubini duše sam još uvijek ogorčena i povrijeđena mada to nastojim prikriti.
HVALA VAM!!!
e, ovako, znam da si povredjena, ali zivot ide dalje, i njemu-decku je tesko, homosexualizam nije bolest, to je cisto opredelenje , on takodje se dosta lomio zar ne, jer je pokusavao da "koristi"tebe mozda kao masku, a mozda i da se rijesi tih poriva ka istom polu. Cudna je basta gospodnja! Prihvati ga kao osobu, druga ,a a ko odlucis da raskines vezu s njim, onda ga mentalno i dusevno "otpusti" neka ide svojim putem, tako samo zarobljava srce tvoje, koje je vjerovatno namjenjeno nekom drugom !