Imam cest problem sa III i VI grupom. Idem redovno kod ginekologa i sve je uvek u redu. Ona kaze da je to jednostavno tako jer pijem kontraceptivne pilule i moje zlezde lice malo vise tako da mi samo s vremena na vreme da neke vaginalete i sekret se sredi na kratko i opet se pojavi. Uzasno me nervira taj sekret i ne znam sta cu da radim. Inace, sem pojacanog sekreta nemam nikavih drugih simptoma, recimo svrb, peckanja, crvenilo i sl.
Koristila sam dosta razlicitih vrsta vaginaleta...ono sto me zanima jeste da li je neko imao ovakav problem i koje vaginalete je koristi tj. da li postoje neke koje daju trajnije rezultate?
Svako dobro
vaginalete
Evo i ja mucim muku nekoliko godina sa sekretom, koristila sam razne vaginalete, od stranih do domacih, i opet isto, uvijek treca grupa, pa je cak jednom bila i sesta, od gljivica.Moras ojacati imunitet, manje slatkisa, manje stresa. Uzrok su i antibiotici, koje sam dosta korisila.nECU NISTA DA PREDLAZEM JER SU MENI SVE VAGINALETE ISTE,bude dobro dok ih koristis, i poslije opet isto.Ja pokusavam sa povidon jodom, nasim vaginaletama.Neke su cudne, al sta ces mora se. Vidjecu sta ce biti.pozz
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 29, 2006 3:18 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
devojke,nemojte se zezati!sve sto osecate-svrab,sekret,peckanje...-nije uzalud i mora da se vidi zasto postoji!pustite te doktorke i idite u privatnu lab,odradite papa,vag i cervikalni bris i tu ce vam odraditi i antibiogram ako bakterije postoje!ja sam 2.godine vukla iste gore navedene simptome iako sam dr govorila da imam i sekret i svrab...nju to nije zanimalo,ja sam uzimala sve moguce i nemoguce vag napamet jer sam ludela i nisam znala kod koga da idem.proslog meseca sam otisla na pregled u kliniku a NE dom zdravlja(*ironija sto se uopste tako zove)i nasliu su mi ureaplazmu koju sam lecvila i kondilome takodje,tako da pamet u glavu...
bolje se iskontrolisite da ne razmisljate.
pozdrav
bolje se iskontrolisite da ne razmisljate.
pozdrav

samo ludu zenu moze da iznervira kad se stvar oduzi...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 29, 2006 3:18 pm
p.s.ureaplazma,da se razumemo,ne daje nikakve simptome,nego sam sve te briseve odradila zbog pape koji je konstantno 2grupa(sad mi je 3.)a vag bio 3!ta 3gr moze i ne mora biti normalna,dr u DZ je smatraju normalnom mada oni su mi jako cudni...
cast izuzecima!~

samo ludu zenu moze da iznervira kad se stvar oduzi...
Re: vaginalete
Ja sam imala slican problem i mogu vam reci od kad koristim vaginalete Macmiror oslobodila sam se dosadnog sekreta!!!!! i jednom nedeljno stavim jednu vaginaletu od kantariona cisto radi preventive!!!!!!!!!!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Papa II grupa je normalan nalaz , a III vec nije, tj ukazuje da uz kolposkopsi nalaz i eventualno biopsiju (sto procenjuje dr) se def konstatuje sta se"krije"iza III grupe...
Svaka nekriticna upotreba antibiotika, bez konkretne bakterije i antibiograma samo trenutno olakasava stvar, a ubija normalnu floru vagine i prirodni odbrambeni sistem, tako da svaka kutija vaginaleta"napamet' ne resava problem, vec ga prologira+ostecuje normalnu foru...
Svaka nekriticna upotreba antibiotika, bez konkretne bakterije i antibiograma samo trenutno olakasava stvar, a ubija normalnu floru vagine i prirodni odbrambeni sistem, tako da svaka kutija vaginaleta"napamet' ne resava problem, vec ga prologira+ostecuje normalnu foru...
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 12, 2008 12:33 pm
Ljudi ovde dodjite
Ja radim sve te analize,briseve u privatnoj ordinaciji Primi u Mutapovoj ulici,cene su pristojne u odnosu na druge ordinacije i posto imaju specijalnu saradnju sa Konzilijumom i GAPOM koja im daje popust,a i rezultati brzo stizu.Ja sam jako zadovoljna,ustedela sam i vreme i novac,nisam cekala u redovima.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 03, 2008 2:47 pm