ubicu seeeeeee.....odgovor molim

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
just_boy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 14, 2009 10:49 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

ubicu seeeeeee.....odgovor molim

Post od just_boy »

vec sam ranije postavljao ovu temu i niko mi nije nista odg....vise mi se smucio zivot, molim nekoga da mi odg na pitanje ako moze, a ako ne onda.... imam bele "fleke" na penisu, ne svrbe, ne peku, nema cudnih mirisa, sve je ok samo sto imam te predele na kojima koza kao da nema pigment, zna li neko sta je to? nigde nisam nasao nista slicno tome, video sam taj simptom kod sifilisa i kod kondiloma....inace sta su uopste ravni kondilomi? molim helpppppppppppppp
mrvica30
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 2:30 pm

Post od mrvica30 »

Ne znam zasto cekas ovde odgovor na pitanje i postavljanje dijagnoze naslepo, koja moze biti pogresna? Resices sve nedoumice i eventualni problem kada odes kod lekara...
Srecno!
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Deder sliku Sokole! Ako su bradavice, zategao si HPV, a ako su fleke, dobar oral ili Nystatin ce resiti problem (kandidu)!
just_boy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 14, 2009 10:49 pm

Post od just_boy »

kako se stavlja slika??????? mogu da ti posaljem na e-mail??? hvala sto si stavio komentar na ovu temu sto me muci....
Odgovori