Trebam pomoć..al hitno!!!!!

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Ciara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 08, 2008 9:53 am

Trebam pomoć..al hitno!!!!!

Post od Ciara »

Ja imam jedan problem...i to veeeeliki, koji me fakat plaši...Pojavio mi se sekret, smeđe boje i jako neugodnog mirisa...a u zadnje vrijeme na vaginalnom ulazu su se i pojavile kao bubuljice (koje osjetim pod rukom), koje svakim kontaktom pucaju i onda mi se krv pojavi...i svrbi me...moram napomenuti da zaista, jako često, nekad i po nekoliko puta na dan se tusiram i koristim razne intimne sapune i gelove za tusiranje, a znam da to nije bas preporucljivo, jer se unistava flora...nisam isla ginekologu jer fakat nemam vremena.....
Korisnikov avatar
Mieta
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 2:45 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Mieta »

Ja sam imala simptome pojacanog sekreta, zuckaste boje i neprijatnog mirisa i trenutno sam na terapiji - koristim vaginalete Macmiror do sledece kontrole. Dijagnoza mi je III grupa vaginalnog sekreta. A sto se tice bubuljica koje si opisala, ne znam odgovor.
Pozdrav i sve najbolje!
Odgovori