Treba mi pomoc
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 2:23 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Treba mi pomoc
Posle odnosa sa devojkom javilo mi se crvenilo na penisu,perutanje, svrab i sekret i bol prilikom sutradasnjeg odnosa!!! Sta bi to moglo da bude!? Dali neko moze da mi pomogne ili da odem lekaru?
pa moze da bude svasta, a i nista....iako siguran sam je nešto ne bezazleno....
sumnjivo je malo otkud ti sekret i kakav sekret???? jel ostavlja žućkast trag na gaćama, nosi bijele gaćice da upratiš, jel to curenje sponatno sluzavo taj sekret....jesi korstio kondom? ima li djevojka nekih problema, jel to stalna riba ili neka usputna .....imam mnogo pitanja, i ne moze se tek tako reći šta ti je!
natravoučenije : kaput mu oblači da ne nazebe....ali kasno je u nesreći pomišljati na dužnost.....
javi kad uradiš nalaz
sumnjivo je malo otkud ti sekret i kakav sekret???? jel ostavlja žućkast trag na gaćama, nosi bijele gaćice da upratiš, jel to curenje sponatno sluzavo taj sekret....jesi korstio kondom? ima li djevojka nekih problema, jel to stalna riba ili neka usputna .....imam mnogo pitanja, i ne moze se tek tako reći šta ti je!
natravoučenije : kaput mu oblači da ne nazebe....ali kasno je u nesreći pomišljati na dužnost.....
javi kad uradiš nalaz
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 27, 2008 12:52 am
TREBA MI POMOC
Treba mi pomoc,imao sam odnos sa devojkom i posle 2 dana pojavili su mi se neki plikovi na glavicu i kao da mi se ljusti kozica a i strasno svrbi..Sta je to,kome da se obratim,jer postoje neke kreme za to?Hvala unapred...
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 27, 2008 12:52 am
A jer postoji mogucnost da je to alergija,bio sam sa devojkom 2 godine,i onda sam promenio devojku,prvi put smo spavali i od tad mi je to...Da mi nije ona prenela herpes?Drugaru se to desavalo dosta puta,i doktor mu je rekao da je alergija,da stavlje caj od kamilice??
Hvala ti na savetima,ako nije problem da mi odgovoris na ovu poruku..HVALA!
Hvala ti na savetima,ako nije problem da mi odgovoris na ovu poruku..HVALA!
Ovako na osnovu opisa ne mogu da tvrdim da je herpes ili nije. Može da bude i alergija ali ne znam na šta. Naravno da ti je i ona mogla preneti virus, ako je to u pitanju. Kamilica ne može da ti škodi ali ne bi bilo loše da to proveriš, zbog sebe a i zbog devojke. Ako je herpes, promene će poći sa jačanjem imuniteta,znači voće,vitamini...Da li imaš slične promene i na koži u blizini i da li se stvaraju kraste? da li prolazi?
Milke Shta je bilo na kraju reci mi molim te imam identicne simptome kao ti ?Sutra idem kod doktora ali me zivo zanima ?Hm da imam i jedno pitanje za strucne ...moja devojka je imala ranije herpes na oku i kozi ...skoro je bila na moru i pao joj je imunitet zbog zenskih problema i zato sto je izgorela onda joj se oko ponovo upalilo i proslo ali je dobila nekakvu kijavicu i bol u grlu pa se vratila kuci imali smo odnose ukljucujuci i falacijo pa je prvo ona dobila svrab a onda i ja stim sto se meni to u roku od dva dana pretvorilo u kako milke kaze bele tacke kao da se ljusti koza na glavicu i svrab a ona nema nikakvih simptoma sa kozom?Da li je moguce da se njoj nekako herpes koji je imala na oku vrati u obliku genitalnog herpesa i da ga ona onda meni prenese ...a da i ja sam imao u 22 godini ovcje boginje i to je valjda neki herpes?[/quote]