Treba mi pomoc

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Apis Nis
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 2:23 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Treba mi pomoc

Post od Apis Nis »

Posle odnosa sa devojkom javilo mi se crvenilo na penisu,perutanje, svrab i sekret i bol prilikom sutradasnjeg odnosa!!! Sta bi to moglo da bude!? Dali neko moze da mi pomogne ili da odem lekaru?
boban202
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 3:28 pm

Post od boban202 »

O tome se pisalo i piše dosta, idi do mikrobiološke laboratorije uradi potrebene nalaze i s tim nalazom doktoru porodične medicine ili dermatovenerologu
Apis Nis
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 2:23 pm

Post od Apis Nis »

OK.Procitao sam dosta tema sa slicnom tematikom. Znam da bez analize nista ali na sta vam to lici, sta moze da bude dok ne odem u ponedeljak kod doktora?
boban202
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 3:28 pm

Post od boban202 »

pa moze da bude svasta, a i nista....iako siguran sam je nešto ne bezazleno....
sumnjivo je malo otkud ti sekret i kakav sekret???? jel ostavlja žućkast trag na gaćama, nosi bijele gaćice da upratiš, jel to curenje sponatno sluzavo taj sekret....jesi korstio kondom? ima li djevojka nekih problema, jel to stalna riba ili neka usputna .....imam mnogo pitanja, i ne moze se tek tako reći šta ti je!

natravoučenije : kaput mu oblači da ne nazebe....ali kasno je u nesreći pomišljati na dužnost.....

javi kad uradiš nalaz
Millke
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 27, 2008 12:52 am

TREBA MI POMOC

Post od Millke »

Treba mi pomoc,imao sam odnos sa devojkom i posle 2 dana pojavili su mi se neki plikovi na glavicu i kao da mi se ljusti kozica a i strasno svrbi..Sta je to,kome da se obratim,jer postoje neke kreme za to?Hvala unapred...
petrica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 19, 2008 4:31 pm

Post od petrica »

millke, postoji šansa da je to genitalni herpes,ali za svaki slučaj ti idi kod lekara, opšta praksa ili urolog. Ako je herpes, to se uglavnom ne leči, eventualno aciklovirom.
Millke
Novi član
Novi član

Post od Millke »

A jer postoji mogucnost da je to alergija,bio sam sa devojkom 2 godine,i onda sam promenio devojku,prvi put smo spavali i od tad mi je to...Da mi nije ona prenela herpes?Drugaru se to desavalo dosta puta,i doktor mu je rekao da je alergija,da stavlje caj od kamilice??
Hvala ti na savetima,ako nije problem da mi odgovoris na ovu poruku..HVALA!
petrica
Novi član
Novi član

Post od petrica »

Ovako na osnovu opisa ne mogu da tvrdim da je herpes ili nije. Može da bude i alergija ali ne znam na šta. Naravno da ti je i ona mogla preneti virus, ako je to u pitanju. Kamilica ne može da ti škodi ali ne bi bilo loše da to proveriš, zbog sebe a i zbog devojke. Ako je herpes, promene će poći sa jačanjem imuniteta,znači voće,vitamini...Da li imaš slične promene i na koži u blizini i da li se stvaraju kraste? da li prolazi?
Millke
Novi član
Novi član

Post od Millke »

Nema nista u blizini,samo me svrbi kozica...A cini mi se da ne prolazi,nemam nikakve hraste,samo imam nesto belo na glavicu,kao da mi se ljusti kozica sa glavica...Sta je tvoja preporuka,osim da idem kod dpktora?Hvala unapred
petrica
Novi član
Novi član

Post od petrica »

Znam da to niko ne želi da čuje ali stvarno ipak idi kod lekara. To belo sada mogu biti i gljivice, a može biti i ekcem-kao neka alergija...S obzirom da ne prolazi, ipak idi, nije to sramota, to je znak odgovornosti i brige za sebe . Javi rezultate..
Millke
Novi član
Novi član

Post od Millke »

Izvini sto te smaram,jos mi samo reci gde da se obratim,kakva je procedura..U koju ustanovu idem na pregled ovakve vrste?Hvala
petrica
Novi član
Novi član

Post od petrica »

Mogao bi ići kod urologa, dermatovenerologa ali sa obzirom da ne znamo pravu prirodu tvog problema, idite kod svog lekara opšte prakse pa ćete ako ima otrebe dobiti uput. A i pitajte druga gde je on išao, u svakom gradu je drugačije, mada gde god da odete, nećete pogrešiti
Millke
Novi član
Novi član

Post od Millke »

Vazi,hvala ti puno na savetima..Javljam ti rezlutate :) Pozdrav
cyberslaw
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 2:25 pm

Post od cyberslaw »

Milke Shta je bilo na kraju reci mi molim te imam identicne simptome kao ti ?Sutra idem kod doktora ali me zivo zanima ?Hm da imam i jedno pitanje za strucne ...moja devojka je imala ranije herpes na oku i kozi ...skoro je bila na moru i pao joj je imunitet zbog zenskih problema i zato sto je izgorela onda joj se oko ponovo upalilo i proslo ali je dobila nekakvu kijavicu i bol u grlu pa se vratila kuci imali smo odnose ukljucujuci i falacijo pa je prvo ona dobila svrab a onda i ja stim sto se meni to u roku od dva dana pretvorilo u kako milke kaze bele tacke kao da se ljusti koza na glavicu i svrab a ona nema nikakvih simptoma sa kozom?Da li je moguce da se njoj nekako herpes koji je imala na oku vrati u obliku genitalnog herpesa i da ga ona onda meni prenese ...a da i ja sam imao u 22 godini ovcje boginje i to je valjda neki herpes?[/quote]
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

hmm
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori