Да ли може да се добије сида од животиња?

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
aa-aca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 25, 2013 11:30 am
Kontakt:

Да ли може да се добије сида од животиња?

Post od aa-aca »

Имао сам незаштићене полне радње са једном козом у Фекетићу, нисам био неко време код ње јер су ме опет задржали у Ковину и кад сам данас свратио запрепастио сам се! Иако сам мислио да сам јој био први и једини преварио сам се, сазнао сам да се окозила и добила јаре које свакако није моје (што је наравно и логично јер нисам свршавао у њу а и не личи јаре на мене).

С обзиром да је коза била промискуитетна а имали смо више незаштићених односа, да ли би требао да се тестирам на неке полне болести? Иначе одржавам редовно хигијену, запирам гениталије са содом бикарбоном и имам одличан имунитет али сад ми није свеједно јер ко зна шта ми је све коза радила иза леђа. Да напоменем да сам већ једном имао осип на лицу након што сам је орално задовољавао и није реаговало на соду бикарбону али сам био не ЕПТА дијагностици и то је нестало али сад сам забринут имајући у виду нове околности. Јел могу козе да имају сиду?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Да ли може да се добије сида од животиња?

Post od aa_aca »

Штета што не можеш да се видиш у огледалу. Шта ли покушаваш овим твојим "радњама"? Ах да. Показујеш колики си подлац.
Odgovori