Neznam sta je u mene od to dvoje nikako ne mogu da to razjasnim .
Kako bi mogao to da utvrdim , neugodno mi optici kod doktora , nez sta da radim ?
Tisonove zlezde ili kondilomi ? Pomoc
Re: Tisonove zlezde ili kondilomi ? Pomoc
Дај фотографију. Ако те је срамота, нађи на интернету фотографију која одговара твојој ситуацији и постави је овде.
Nemoj da ti bude neugodno otici kod doktora, oni su se svega nagledali i pristupice profesionalno tvom problemu. Neces na forumu dobiti adekvatan odgovor, jer ne moze da ti se uzme detaljna anamneza, da se uradi pregled... Potrebno je da neko strucan utvrdi sta je... Nemas razloga za sramotu!
Svako dobro!

Zanima me kolko bi kosto pregled ? trenutno nemam para neradim jos nigdje tek mi je 18 godina
Pa je l' imas zdravstvenu knjizicu?
Imam knjizicu , al znam da ima tih neki pregleda koji su skuplji i koji se placaju pa sad nez da li ce mi trebat pare . Gledajuci slike ipak se radi o Tisonove zlezde , i dali se to moze prenjeti na curu tokom odnosa ?
Што не поставиш неки линк према одговарајућој фотографији па да видимо?
Намој да се уздаш у Бобилицу. Она не разликује ни тахикардију од аритмије, а где ће Тисонове жлезде. Једино што ти може рећи је да идеш код лекара. Друго и не зна.
Тисонове жлезде нису болест, па се не могу ни пренети. Видиш да ни то не зна горе споменута Бобилица. Једино што зна је да постави брдо постова против мене. Ко зна шта јој је у глави.
Намој да се уздаш у Бобилицу. Она не разликује ни тахикардију од аритмије, а где ће Тисонове жлезде. Једино што ти може рећи је да идеш код лекара. Друго и не зна.

Тисонове жлезде нису болест, па се не могу ни пренети. Видиш да ни то не зна горе споменута Бобилица. Једино што зна је да постави брдо постова против мене. Ко зна шта јој је у глави.
ehhehe , pa kad se sve uzme u obzir gledajuci slike i plus na to da nisam imo odnose 99% da nije bolest u pitanju nevidim nacin na koji bi je dobijo . a trebo bi ici doktoru ali mi je neugodno i nikako da odlucim se na to .