Testovi za bilo koju polnu bolest?

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Stefan1211
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 27, 2008 10:28 pm

Testovi za bilo koju polnu bolest?

Post od Stefan1211 »

Koje testove covek treba da uradi da bi znao da nije zarazen nekom (bilo kojom) polnom bolescu?Najbolje bi bilo kada bi neko ispisao sve moguce testove za polne bolesti, jer planiram da ih uradim, pa da znam sta da trazim.....i interesuje me da li se ti testovi mogu uraditi u studentskim poliklinikama i zavodima za zastitu zdravlja i koliko kostaju???
user36
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 3:06 pm

Post od user36 »

ako jos uvek cekas odgovor.....ako nemas simptome za neke od bolesti poput Herpesa, gonoreje, nema potrebe da radis, jedino da uradis testove onih bolesti ciji simptomi mogu, ali ne moraju da se javi,,,,hiv, hep b, c,.....ne znam odakle si ali odes u nesto poput Higijeskog zavoda, bar znam da u NS-u na tom zavodu postiji odeljenje ``za hiv``. tamo mozes da uradis testove na Hep B, C, hiv, hlamidiju,,,,mozda jos nesto,,,ukoliko si imao odnose u skorije vreme, sacekaj jedno tri meseca (ukoliko nemas neke simptome, a imas zivaca) pa onda uradi testove. toliko od mene za sad :) pozdrav
Odgovori