testiranje na hiv

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
CUPA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 7:55 pm

testiranje na hiv

Post od CUPA »

testirao sam se 11 nedelja nakon rizicnog kontakta,negativan je test sam ponovio nakon 7 meseci od rizicnog kontakta i negativan je.imam uvecane limfne zlezde i bele naslage po jeziku da li je moguce da ni posle sedam meseci test nije mogao da otkrije hiv infekciju
slobam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 05, 2008 3:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: testiranje na hiv

Post od slobam »

Ja sam se upravo zbog belog jezika koji mi se pojavio prvi put u 34. godini istripovao opasno, i posle mesec dana nervoze i pretraga po internetu, gde se beli jezik spominje kao glavni simptom HIva otisao na testiranje, i hvala bogu - negativan.......

Sto se testa tice , relevantan je posle 2 meseca od rizicnog kontakta, opusti se, sigurno nemas HIV......ja jos uvek ne znam sta mi je sa jezikom, kad saznam, javicu ti.....BTW...imam i ja malo uvecanu limfnu zlezdu na vratu, velicine je polovine zrna graska, i osecam je na dodir....
CUPA
Novi član
Novi član

Post od CUPA »

hvala...ma ja imam uvecane lgl i na vratu,ipod pazuha i na preponi.cak mi je i imunitet slab,ali nista ne mogu da otkrijem vec god dana.pa sam pomislio da mozda test nije dobro pokazao tj.da period prozora nije prosao.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

kandidijaza kod hiva je karakteristicna - na bocnoj strani jezika vise koncici kandide
slobam
Novi član
Novi član

Post od slobam »

CUPA napisao:hvala...ma ja imam uvecane lgl i na vratu,ipod pazuha i na preponi.cak mi je i imunitet slab,ali nista ne mogu da otkrijem vec god dana.pa sam pomislio da mozda test nije dobro pokazao tj.da period prozora nije prosao.

Uradi test na hepatitis i mononukleozu
CUPA
Novi član
Novi član

Post od CUPA »

uradio sam test i na hepatitis b i c,negativni su,a ebv igg mi je povisen 750 a igm manji od 20
CUPA
Novi član
Novi član

Post od CUPA »

uradio sam ponovo test na hiv i negativan je.
slobam
Novi član
Novi član

Post od slobam »

CUPA napisao:uradio sam ponovo test na hiv i negativan je.
Masala!
Odgovori