Citala sam sta su drugi pisali i zaista ima mnogo ljudi koji imaju isti problem ali imaju i problem kako da ga rese. Nekako ispada kao "koliko lekara-toliko terapija".
U Francuskoj jos uvek nemam reseno pitanje zdravstvenog osiguranja i na to cekam svaki dan ali ne ceka i klamidija. Nakon davanja brisa i utvrdjivanja pozitivnog testa na klamidiju i kod mene i kod mog decka u Beogradu njemu je prepisana Nistatin krema a meni Sumamed i vaginalete.
Nakon terapije nista bolje samo gore.
Sekret postaje jaci u svakom smislu.
Francuski lekar prepisuje Izilox. Samo meni??!! decku kremu...
I posle te terapije nista...
Lekovi, brisevi, vaginalete sve kosta uzasno i uz kada sam poslednji put prilikom menstruacije stavljala tampon koje koristim godinama u tu svrhu napipam nesto unutra kao tvrda ispupcenja i PREPADNEM se!
To moze da bude od nelecene klamidije ali ne znam sta je to sada!
Ja sam se toliko uplasila da mi i sada dok vam pise drhte ruke...

Da li je DOVICIN - DOKSICIKLIN u Francuskoj ili kako pod kojim imenom da ga kupim? Azytromicin je Azytromicin pretpostavljam i ovde ali DOVICIN sigurno nije pod tim imenom.
Moze li mi neko ko se izlecio ponoviti terapiju sa tacnim dozama?
Znam da je pisano vise puta ovde ali sam se skroz useprtljala sa nazivima i neka vam ne bude tesko da mi ponovite molim vas;
I da li neka devojka ili zena zna sta se to desava sada u mojoj onoj i kakvi su ti "zubici" unutra? Valjda nije rak grlica materice ili slicno?
Nismo imali odnose 3 meseca a problem se nakon dve godine zabavljanja i velike ljubavi javio nakon mojih lekova za jacanje imuniteta i njegovih antibiotika za nazeb i zubobolju...
Samo je odjednom buknulo. Pretpostavljam da je neko od nas dvoje vec imao klamidiju i ona se razbuktala prilikom uzimanja medikamenata.
Od sveg srca vas pozdravljam i nestrpljiva cekam pored komp. da mi napisete odgovore.