svrab

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
bveselinovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 5:38 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

svrab

Post od bveselinovic »

molim vas ako neko moze da mi pomogne.Pojavio mi se neki uzasan svrab bas na samom vaginalnom ulazu nema tackica jedino kada pocne da me svrbi i kad ja to cesem otekne i pocne me peckati bila sam kod gin.ali mi dala neke vaginolete i nista nije pomoglo idem opet ali do tada mi treba neki savet nikada pre nisam imala takav problem od kada sam se porodila(8meseci)stano da li neko zna neko slicno iskustvo uzimala mi bris ali nije rekla nista konkretno
petrica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 19, 2008 4:31 pm

Post od petrica »

perite to podrucje vise puta dnevno ohladjenim cajem od kamilice i proverite secer u krvi
vedo
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 2:52 pm

Post od vedo »

Ako je gljivicna infekcija onda stalno ispiranje tj vlazenje moze pogodovati daljem razmnozavanju.
Ako nece vas ginekolog da vam da uput idite u privatnu labaratoriju, nek vam urade i vaginalni i cervikalni bris, da se utvrdi tacan uzrocnik i nek vam urade antibiogram.
Po meni je definitivno onda raditi vaginalete na bazi antibiotika na koji su izolovane bakterije osetljive, u njih se stavlja i nistatin kao zastita od gljivica, u suprotnom mozete promeniti nekoliko gotovih vaginaleta bez ikakvih rezultata, a ako se radi o candidi onda neki mikotik. Za te analize ce vam biti potrebno mislim negde oko 800din,a li bolje i to nego mozda dati i vise para na silne terapije bez uspeha.
tanja78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 5:04 pm

Post od tanja78 »

Moj ti savet da ti provere mokraću, daj urinokulturu. Moja sestra se lečila kod ginekologa tri meseca i stavljala nekoliko vrsta vaginaleta sto joj rekli ginekolozi, da bi se na kraju uspostavilo da je Ešerihija- bakterija u mokraći. Pozdrav
bveselinovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 5:38 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bveselinovic »

hvala puno ali u medju vremenu sam uradila cervikalni bris i pise da semene klice nisu pronadjene,ja jos uvek imam problem pa moram opet kod moje dr.da joj odnesem rezulta
Odgovori